Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Povrchové úpravy průmyslových dílců provádí na Zlínsku společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o.. Centrum povrchových úprav je v Provodově, k dispozici je nová lakovací kabina kombinovaná se sušícím boxem, tryskací box s automatickým závěsným tryskačem a mycí, odmašťovací box. Nabízíme i služby žíhání, k dispozici je žíhací pec s regulací teploty a ...
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Strojírenská výroba: - zpracování plechů - plechové tabule - plošné dělení na CNC laserových strojích - ohýbání na CNC ohraňovacích lisech - svařování - horizontální obrábění Povrchové úpravy: - tryskání, žárové zinkování, galvanické zinkování, práškování. Prodej, montáž a servis: - průmyslová, prádelenská a čistírenská technika ...

Zakázková kovovýroba. Specialista na malosériovou výrobu. Sériová výroba dle požadavku zákazníka. Vývoj, výroba a dodání: - jednoúčelové stroje a zařízení. - výrobky pro včelaře, aj. Pálení plazmou, CNC obrábění, tváření, CNC ohýbání, stáčení, zkružování, CNC frézování, soustružení, broušení, lisování, tryskání dílů a práškové nanášení ...

Povrchové úpravy pouze externě: Sváření - plechové výlisky. Výroba - lisovací nástroje pro sériovou výrobu. Lisování - plechové výlisky.

Povrchová úprava kovů: - lakování, práškování. Výroba, velkoobchod, prodej: - regály, regálové systémy, stojany, pulty, drátěné zboží, drátěný program. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování plechů, profilů, trubek na CNC strojích.

- Lešenářské práce - Malířské, natěračské práce - Tryskání ekologickým abrazivem - Povrchová ochrana ocelových konstrukcí - Pokládka podlah - Montáž sádrokartonových a cetris desek

Protikorozní ochrana a protipožární nátěry ocelových konstrukcí. Nátěry s atesty pro potraviny a pitnou vodu. Povrchová úprava: - žárové stříkání, metalizace - tryskání.

Řemeslnické práce: - malířské - lakýrnické - natěračské - klempířské - lešenářské (trubkové lešení) - izolační - tepelné, hydroizolace, zvukové - tryskání kovových i nekovových zařízení - abrazivní tryskání.

Pobočka. Žárová zinkovna Fulnek. -Žárové zinkování (mokrý způsob; vana: 3, 0 m x 1, 1 m x 1, 4 m) -Žárové zinkování (suchý způsob; vana: 12, 4 m x 1, 4 m x 2, 4 m)

Zakázková kovovýroba: - kovové palety Sériová výroba - kovové palety Povrchová úprava Řezání laserem

Služby: - povrchové úpravy kovů - žárové zinkování - sherardování - termodifuzní zinkování

Výroba nerezových kuchyňských dřezů. Lisování plechu a plošných dílů. Povrchová úprava nerezových plechů.

Nástřik práškovými barvami, prášková lakovna. Kovovýroba.

Jsme pružná, moderní, strojírenská firma zabývající se komplexním zpracováním plechů převážně metodou vysekávacích lisů, ohraňovacích lisů, nebo laserem, popř. strojním obráběním jako soustružení, frézování. Na zámečnické dílně následně provádíme další operace požadované zákazníkem, jako je: svařování, broušení, lisování a nýtování spojovacích ...

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Návrh, dodávka, provádění: -2, 3 a 5-ti osé řezání laserem za použití nejmodernějších CNC profilovacích zařízení. Kompletní inženýring, tvarování, svařování, ohýbání, nástřik, práškový nátěr a galvanizování.

Povrchová úprava na montážích-kovy: -tryskání OK -nátěry OK -laminování OK -pogumování OK. Sanace železobetonových konstrukcí. Ochrana proti korozi. Protichemické izolace. Hydroizolace. Výroba: -plast.

Lakovna (uzavřený lakovací box). Služby: - povrchové úpravy dřeva, skla, plastu a kovu. Lakování: - lamináty, sklo, plasty - MDF, kuchyňské linky - stolařské výrobky (dveře, schodiště, kuchyně, obývací pokoje) - RAL, NCS od hlubokého matu až po vysoký lesk. Moření do jakéhokoli odstínu včetně metalízy.

Galvanovna, povrchová úprava kovů. Galvanotechnika: -zinkování-provedení žlutý, modrý -chromování-dekorativní -niklování -mědění. Mechanické leštění kovů.

Prášková lakovna - povrchová úprava a předúprava kovů.

Služby: - povrchové úpravy - vakuové pokovování. Lisování. Recyklace: - plasty - barevné kovy.

Výroba, kovovýroba, strojírenská výroba, prodej: - drobné kovové zboží - technické výlisky. Povrchové úpravy kovů: - galvanovna - zinkování - niklování - cínování - mosazení.

-Přípravné práce pro stavby, povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů, výkopové práce terénní úpravy, ruční bourání a úklidové práce, paličske práce - pálení šrotu, monteři a demonteři různých konstrukcí

MonteQ servis, s.r.o. se specializuje na vysokotlaké čištění a tryskání. Mezi další činnosti společnosti se řadí demolice betonových a ocelových konstrukcí, nátěry a mytí demineralizovanou vodou.