Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Povrchové úpravy průmyslových dílců provádí na Zlínsku společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o.. Centrum povrchových úprav je v Provodově, k dispozici je nová lakovací kabina kombinovaná se sušícím boxem, tryskací box s automatickým závěsným tryskačem a mycí, odmašťovací box. Nabízíme i služby žíhání, k dispozici je žíhací pec s regulací teploty a ...
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Povrchová úprava materiálů. Práškové lakování, sítotisk.

Povrchová úprava kovů. Prášková lakovna. Povrchové a dekorační úpravy kovů.

Strojírna: - CNC frézování - CNC soustružení

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Vývoj, výroba a montáž výrobků z plastů a kovů především pro automobilový a galanterní průmysl.

Výroba a dodávka: -děrované a neděrované trubky -trubkové komponenty -svařované konstrukce (robotizované svařování) -vysekávané a laserové pálené díly. Průmyslové zpracování kovů. Práškové lakování.

Povrchové úpravy různých povrchů pískováním, odmašťováním, práškováním.

Práce: -povrchové úpravy: -tryskání. -nátěry, lakování.

Výroba: -kabelové svazky. -kabelová konfekce. Kovovýroba: -plechové polotovary. -lakování.

Výroba, prodej a montáž - mříže rolovací, pevné, nůžkové - brány vjezdové, posuvné, křídlové, kované - garážová vrata sekční, výklopné, rolovací, průmyslové Povrchové úpravy - žárové zinkování Kovovýroba - zámečnictví

Výroba: - svařované staticky a dynamicky namáhané ocelové konstrukce a díly, DIN 18800-7 část E - přesné tvarové pálení plechů 6-450mm - pálení úkosů K, X, Y - strojní obrábění - povrchová úprava tryskáním ocelovou drtí - zajištění materiálových zkoušek. Velkoobchod hutním materiálem : - plechy, trubky, tyčový a profilový ...

Zámečnictví, kovovýroba, výroba: -pálení laserem -dělení plechu a pálení tvarových výpalků do tloušťky 20 mm laserovým paprskem -CNC ohýbání -pro ohýbání jsme vybaveni 15 CNC ohraňovacími lisy do maximální délky 3 m a 130 tun lisovacího tlaku -svařování -svařování tenkých i silných plechů, svařování v ochranné ...

Soustružení a frézování kovů včetně povrchové úpravy.

Pískování, žárové zinkování, nátěry, povrchové úpravy ocelových konstrukcí, pískování betonu zdiva tryskání, metalizace zinku a hliníku. Antikorozní úpravy materiálů, Poradenství v oblasti povrchových úprav materiálů. Lipomasáže Masérství Lipomassage

Zámečnictví: -výroba, montáž ocelových konstrukcí -obrábění kovů -svařování -povrchové úpravy konstrukcí.

Žárová zinkovna: -jeden z nejmodernějších provozů žárového zinkování v Evropě -současně nejvyšší úroveň ochrany životního prostředí -technická způsobilost -osvědčená kvalita -rychlé dodací podmínky -spolehlivost -určuje směr v protikorozní ochraně ISO 9001, pro žárové zinkování vycházíme z evropské normy ČSN EN ...

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Výroba elektrických zařízení pro motory a vozidla. Povrchová úprava a zušlechťování kovů.

Zakázková kovovýroba: -ohýbání trubek -pálení laserem -výroba konstrukcí -soustružení -frézování -sváření -pískovna, tryskovna, prášková lakovna. Obchodní činnost. Provozovna: -Chrást, t.č.377945673, fax 377821200.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Strojírenství. Povrchová ochrana špičkovými materiály: -PA, E-CTFE, ETFE, PVDF, PE, PFA, PPS, FEP, E-FEP, PTFE -"vločkované" materiály -bezrozpouštědlové pryskyřice. -chemická odolnost -pružnost -otěruvzdornost.

Galvanické zinkování a povrchová úpravna kovů. Zinkování běžných konstrukčních ocelí(bubnové i závěsové zboží) do rozměru 1200x1000x300 do maximální váhy 30 kg/ks. Výroba odlitků ze šedé litiny, obrábění litiny, výroba modelů.