Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Obchodní zastoupení firmy HABASIT. Prodej, montáž, opravy: -řemeny a pásy POLYCORD, HABICORD, HABIPUR, HABASIT LINK -provádíme svařování, lepení pásů řemenů.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -povrchové úpravy. Služby: -strojní obrábění kovů -CNC frézování.

Záměčnické práce: -výroba konstrukcí, plotů, bran, dvířek a jiné zámečnické práce -soustružení, frézování, řezání -sváření -kovových i nekovových materiálů.

Výroba, prodej: -zakázková kovovýroba -ocelové, nerezové a hliníkové konstrukce -díly do letadel, vagónů -svařování hliníku a nerezi.

Výroba, vývoj: -nástroje -formy pro plast, hliník, zinek. Služby: -frézování -broušení -soustružení.

Výroba, práce: -kovotepectví -galanterní klempířství -pasířství -zámečnictví -restaurátorství.

Nabízíme kompletní sortiment zámečnických prací Naší specializací je doprava a montáž těžkých konstrukcí ve výškách. Služby: -výuka parašutismu. Naše škola parašutismu Vás připraví na tento nevšední ale krásný sportovní zážitek Poskytujeme komplexní služby v oblasti balení záložních i pilotních padáků

Vývoj, výroba: -bezpečnostní kabiny pro vysokozdvižné vozíky -ochranné stříšky a kryty pro vysokozdvižné vozíky i jiné stroje -zámečnická -plechové skříně, stojany, rámy, vrata -klempířské, svářečské práce -stříhání a ohýbání plechů na CNC lisu -výroba strojů a přípravků -dodávky zajistíme včetně lakování. Smluvní prodejce a ...

Výroba: -kovové konstrukce -výrobky z nerezových plechů. -lehké ocelové konstrukce -kouřovody -komínové stříšky -redukce potrubí -potravinářský nábytek -pomůcky pro včelaře -ocelová vrata -posuvné brány -zábradlí, žebříky, regály, ocelové schody.

Služby: -kovovýroba, montáže -soustružení na soustružnických automatech -CNC strojích -jemná mechanika -automobilový průmysl.

Služby: -zámečnictví -kovovýroba -nerez, hliník, barevné kovy.

Zámečnictví, kovovýroba. Výroba: -ocelová schodiště, zábradlí -vrata -dveře -vstupní stěny -okna, výlohy -plotové dílce -dvířka pro psy -vybavení prodejen -mříže.

Umělecké zámečnictví a pasířství. Pasířství. Výroba: -písmena, emblémy -poutače-kovové, madla a zábradlí -atypická svítidla, bytové doplňky -speciální doplňky interiérů -skříňky na urny. Práce: -pasířské -nerez, mosaz, měď -kapotáž nábytku.

Kovoobrábění na soustružnických automatech. Nástrojařská výroba. Generální opravy obráběcích automatů .

Služby: -plazmové splynování -likvidace odpadů -komunální, průmyslový, toxický, biologický, kontaminované zeminy -azbest, žárovky, popílek, použité oleje, maziva -likvidace kotelen a tepláren, elektrických kabelů a příslušenství, konstrukcí, strojních provozů atd., nádrží, v kterých byly uchovávány ropné produkty ...

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Pokovení v bubnech -zinkování, niklování, stříbření a omílání. -automatická linka na slitinový povlak ZnNi.

Prodáváme svařovací a pájecí materiály, zdroje, autogenní techniku, kukly, upínací techniku, průmyslové odsávání, hořáky a kleště, brusivo, ochranné pomůcky. Nabízíme poradenství, servis, speciální svářečské a pájecí práce. Provozujeme e-shop.

Provádíme výškové práce, z lana (horolezeckou technikou. Rizikové kácení a prořezy stromů, mytí oken ve výškách, montážní a zámečnické práce (sváření, nerez, TIG), opravy fasád, opravy komínů. Naše působnost je převážně Tábor, Praha, ale v tomto ohledu nejsme ničím omezeni. Pro více informací nás naváhejte kontaktovat na http://vptabor.cz/ nebo ...

Technické služby. -údržba chodníků a komunikací, zeleně včetně zimní údržby -autodoprava -nebezpačné odpady -prodej písků a štěrků -práce strojem UNC 760 -zámečnické a stavební práce -sběrný dvůr.

Zámečnictví Práce: -zámečnické -zámky -trezory -nouzové otvírání dveří -zabezpečování bytů. Služby, opravy: -montáž bezpečnostního kování, zámků a závor -nouzové otevírání včetně pokladen a trezorů.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků