Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Technické služby: -správa a údržba veřejné zeleně -čištění města a zimní údržba -opravy komunikací -zámečnictví -provozování pohřebišť -provozování parkovišť a veřejných WC -odvoz odpadu -stavební sutě -skládka -údržba komunikací a veřejného osvětlení městských a příměstských částí -provozování psího útulku -uzavřená ...

Výroba: -nábytkové kování. Služby: -kovovýroba -zámečnictví. -montážní práce -kompletace výrobků

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Výroba: -ekologické palivo -lisované dřevěné brikety Zakázková výroba: -zámečnické práce -mříže, vrata, ploty, schodiště.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Technologie svařování - poradenství. Revize vyhrazených tlakových zařízení, kotlů a tlakových nádob. Zprostředkovatelská činnost: -kovoobrábění -svařování nerez, hliník, ocel -zámečnické práce -potrubářské práce, TZB.

Záměčnictví: -výroba klíčů -prodej, montáž zámků, kování -prodejce TESCOMA.

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Služby: -zemní práce -obchodní činnost -stavební materiály -renovace materiálu -renovace náhradních dílů -skrývky -rekutlivace pozemků -demoliční práce -autodoprava do 22 tun* -autojeřáb -MAN s rukou -povrchové úpravy kovů do 2m metrů délky a do průměru 1m -pískování.

Služby: -navařování rotujících ocelových součástí: -navařování jeřábových kol -dopravníkových hnacích bubnů -čepů -hřídelí -disků pro zemědělství -a jiných rotujících -větší součásti dle dohody.

Služby: -zámečnictví -umělecké kovářství -restaurátorské práce. Zakázková výroba, prodej: -okenní a dveřní kování -krbové rošty a náčiní -dekorativní předměty -zábradlí a mříže -postele -židle a stoly -svítidla.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická.

Zámečnictví. Výroba: -zámečnická -kovovýroba.

Výroba, prodej, montáž, servis: -žaluzie, rolety a markýzy -brány -garážová vrata -ploty -mříže -ocelové konstrukce -přístřešky -schodiště, zábradlí -kované prvky.

Výroba, montáž: -ocelové atypické konstrukce -montáž ocelových a halových objektů včetně opláštění v nezatepleném i zatepleném provedení ze sendvičových panelů, trapézových plechů s povrchovou úpravou, kazetových panelů -kompletní výroba a dodávky stavebně zámečnických prací včetně montáže -zakázková výroba -strojní ...

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Výroba: -nerezové výrobky -velkokuchyňské dřezy -nerezové stoly, regály, vozíky pikador, odsavače par, ohřívací pulty a jiné gastro zařízení -kompletní vybavení kuchyní na klíč pro hotely, restaurace, školní jídelny, vývařovny -zařízení pro vybavení nemocnic: -vozíky, pitevní stoly pro patologii, přikrajovací pracoviště ...

Výroba: -garážová a průmyslová sekční vrata. Dodávka, montáž, poradenství, servis: -průmyslová vrata sekční (zajíždějící pod strop), skládací, rolovací -garážová vrata sekční-vlastní výroba, rolovací, vyklápěcí, klasická -automatické otvírače, vjezdové systémy -posuvné brány, křídlové, podzemní pohony, závory, přístupové ...

Zámečnictví, kovářství. Zakázková výroba: -ozdobné mříže -plotové rámy -dveře, vrátka, zábradlí -vývěsné štíty -kovový nábytek.

Stavební firma. Stavby: -na klíč -rekonstrukce -fasády -zateplování budov -půdní vestavby -zámečnické práce -veškeré zednické práce-obklady, dlažby -sádrokartony -malířské práce -elektro práce.

Práce: -svařování plastických hmot -svařování nárazníků na auta.

Služby: -zámečnické práce -zemní práce -svářecí práce Výroba, prodej: -tlakové hadice pro mechanizační stroje, auta, motocykly. Maloobchod, prodej: -šroubení, těsnění -pračkové hadice HYFAS.

Montáž: -garáže, sklady, dílny, prodejny -opláštění a zateplení budov -lehké ocelové konstrukce-i výroba -stavebně zámečnické práce. Do 14.12.2011 provozovna na adrese České Budějovice, Vodní 21.

Prášková lakovna - komaxit: -povrchová úprava kovových dílů, ocelových konstrukcí, vrat, ocelových dveří a zábradlí. Zámečnická výroba.