Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Nerezové zábradlí -zakázková výroba schodišť, schodnic, nerezového zábradlí z kvalitní nerez oceli -skleněné výplně, dřevěná madla, nerezové točité schodiště, spirálové nebo lomené nerezové schodiště a další nejen nerezové výrobky. Hliníkové zábradlí z komponentů a další výrobky z hliníku. Svářecí práce metodami MMA, MIG/ MAG, TIG.

Nabízíme: -obrábění kovů, plastů na CNC strojích -strojní obrábění -frézování -soustružení.

Umělecké kovářství. Řemeslo: -kovář.

Záměčnictví. Výroba, montáž: -brány, ploty. -zábradlí, schodiště. Práce: -svářečské. -soustružení, frézování. -řezání, vrtání.

Zámečnictví. Výroba: -drátěný program. -drátěné koše, kuchyňské doplňky, drátěné poličky. -reklamní stojany.

Kovoobrábění. Svářečské práce. Tvarové vypalování NC vypalovačkou - ohýbání CNC ohraňovacím lisem - pálení CNC laserem. Zámečnické práce. Provozovna: Mlýnská 326/13 Drásov 378 (areál bývalého ZD) 602 00 Brno 664 24 Drásov.

Výroba - víceúčelové pojízdné kontejnery - vrata výplně dle dohody - brány - dveře (výplně dle dohody) - oplocení (výplně dle dohody) - schodiště Soustružnické práce - zámečnictvízakázková zámečnická výroba a montáž podle návrhu zákazníkavýroba a montáž - vrata - brány - oplocení - dveře - schodiště - víceúčelové ...

Zámečnictví, zámečnické práce, zámečník. Nerezové práce a stavební zámečnictví. Výroba nerezového zařízení kuchyní, restaurací a další gastronomické výrobky z nerezu. Stavební zámečnictví: -výroba, prodej, montáž zábradlí, schodišť, schodiště, balkónů, balkóny a další na zakázku vyrobené kovové doplňky.

Autoklempířské práce Nástřiky podvozků a dutin - výměny výfuků a motorových olejů.

Zámečnictví, nástrojářství.

Výroba, montáž - mříže do oken ocel - brány i pojezdové ocel - montáž - venkovní oplocení (ocel) - ocelové konstrukce Obrábění Svařování Zámečnické práce.

Restaurátorské práce. Veškeré umělecko-kovářské práce.

Opravy a servis - energetická zařízení - parní turbíny - najízdění energetických celků Zámečnické práce

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Strojírenství, kovovýroba, přesné obrábění, energetika. Kompletní sortiment přívěsných vozíků. Standardní typy a individuální úpravy.

Obrábění kovů soustružením, frézováním a vrtáním. Zámečnické práce.

Nákladní autodoprava - do 3, 5t Dekorování skla cínem Zámečnické práce

Firma je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 TÜV. Výroba: -optimálně 20 až 300 ks/měsíc z materiálů konstrukční a nástrojová ocel, nerez, Inconel a hliníkové slitiny do hmotnosti 30kg jednoho dílce, maximální rozměry součásti 300x500 -precizní a vysoce komplikované komponenty a dílce pro automobilový průmysl a přesné ...

Hodinový manžel pro Brno a okolí. Práce na zahradě, okolí domu i práce v bytě.

Výroba, dodávka: - průmyslové nože, čepele, žiletky, výsekové protiplechy - řezací a převíjecí stroje pro papír, lepenky, kartony, folie. Opravy, rekonstrukce: - řezací a převíjecí papírenské stroje. Prodej: - nože a příslušenství pro dělení papíru. Služby: - ostření nožů.

Nákup, prodej, velkoobchod, maloobchod, e-shop, opravy, servis, znehodnocování, ničení, poradenství a odhady: -zbraně: -lovecké-kulovnice, brokovnice, kombinované -sportovní-malorážky, perkusní pušky, revolvery, kuše, luky, pistole -obranné-plynové pistole -chladné-nože -obranné prostředky-spreje (sprey), obušky, ...

Práce: -zámečnické -montážní -servisní. Stěhovací technika.

Umělecké kovářství a zámečnictví.

Obráběčství, práci na CNC strojích.