Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Kovoobrábění, soustružení na CNC strojích. Výroba na soustružnických automatech. Specializace na výrobu soustružnické díly v menších, středních či větších sériích. Stroje-A20B, A40C, A50CA, A26CNC, AN6/40, A35CNC CONPACT. SARY40NC, SARY60NC, Gim Mini 88, CB 32MCNC, SAB40NC.

Výroba: -nástroje pro lisování kovů (lisovací nástroje) a zpracování olova na profily pro vitráže (vitrážní profily). Při výrobě nástrojů využíváme v maximální míře technologie elektroerozivní řezání na stroji MITSUBISHI DWC 90 CR, FANUC alfa-1iD -lisování plechových dílů malých tvarů na excentrickém lisu LS 20 -precizní výroba ...

Truhlářské práce, truhlář. Kovářské práce, kovář-atypická výroba. Zámečnické práce, výroba, zámečník.

Výroba maloseriová, kusová a montáž: -jednoúčelová zařízení, stroje a sestava do funkčních celků -přípravky pro strojírenství -přípravky měřící. Vybavení: -strojní frézky -brusky -soustruhy SV 18, CNC DMG -obráběcí stroje zejména pro třískové obrábění. Práce: -kovoobrábění -soustružení -frézování -strojně záměčnické práce, ...

Konstrukce, výroba: -vstřikovací formy (forem) pro plasty, Zn slitiny, hliník -formy (forma) pro tlakové lití -postupové a střižné nástroje (střižných nástrojů) -prototypy a modely (prototypů a modelů). Poradenství při vývoji a zavádění nových výrobků do výroby. Konstrukce v CAD systém SolidWorks. Konstrukce a modelování 3D. Tvorba ...

Klempířství, zámečnictví, izolatérství.

Práce: -kovoobrábění -zámečnictví. Výroba: -elektrické rozvodné a spínací zařízení -zboží z plastů -kabely a vodiče -stroje na výrobu a využití mechanické energie.

Kovoobrábění, kovovýroba, soustružení, frézování. Řezání, vrtání: - závity. Třískové obrábění na konvenčních strojích.

Stavební činnost: -realizace staveb -rekonstrukce staveb -dopravní stavby: -opravy spodních staveb mostů -opěrné zdi -odvodnění komunikací -odvodňovací systémy ACO DRAIN, HAURATON -regulace toků -zpevněné plochy ze zámkové dlažby -parkovací plochy -průmyslové stavby: -haly, sklady -montážní provozy ...

Oprava, servis: -hliníkové disky. Práce: -pískování povrchů -lakování disků.

Zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví, zpracování nerezový materiál, výroba, prodej z nerezu: -stroje, potřeby pro drobné podnikatele -potravinářská oblast -výroba nerezové zábradlí, schody -udírenské vozíky, zábradlí, rošty, zábradlí, brány, ploty. Náhradní díly a doplňky na motocykly, motorky, auta vyráběné z nerezu.

Nabízím služby hodinového manžela. Provádím zámečnictví, vodoinstalatérství, správu a údržbu bytů i nemovitostí. Realizuji pokládku koberců, montáže sanitární keramiky, údržbu zeleně, sečení trávníků i menší stolařské práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické -stříhání a ohýbání plechu -svářečské -svařování, sváření. Broušení, oprava: -nářadí, nástroje. Kovovýroba na zakázku.

Kovovýroba, zámečnictví: - zámečnické práce - pasířské práce. Svařování - nerez, ocel, hliník, titan. Montáž zábradlí a schodišť.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Povrchová úprava, barvení kovů práškovými barvami RAL* komaxit - komerční lakovna. Maximální rozměr: -2450m-délka -1300m-výška -750m-šířka.

Výroba odlitků: - odlitky průmyslové i dekorativní a umělecké - výroba vytavitelných modelů pro výrobu přesných odlitků z oceli bronzu, mosazi a p. - kusová, maloseriová, velkoseriová výroba - povrchové úpravy galvanickým pokovením, lakováním, černěním, ručním malováním a pod. Materiály: - slitiny nízkotavitelných kovů, ...

Zámečnictví. Stavební zámečnické a svářečské práce. Výroba a montáže: -ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí -stavební zámečnické výrobky -vrata -dveře, dveří -mříže, mříží -ploty, plotů. Kovovýroba. Soustružení, obrábění.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Obráběčství.

Povrchová úprava kovů, prášková lakovna: -práškové lakování - KOMAXIT, linka DATEL Ledeč dle stupnice RAL, NCS (elektrostatika i tribo) -nanášení plastu -lakování po žárovém zinkování (Signum Hustopeče) -pec v metrech 6.5 x 2.5 x 2 -hmotnost jednotlivých výrobků není omezena -maloseriové kusové lakování nadměrně velkých a hmotných ...

Malířské a natěračské práce Práce: -elektroinstalační -sádrokartonářské práce -obkladačské práce -zednické práce -zámečnické práce -vodoinstalatérské práce.