Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zámečnická a pasířská dílna: -práce s nerezovým materiálem a barevnými kovy -zakázková výroba zábradlí, schodišť, plechových a frézovaných dílců -svařování -povrchová úprava -centrální litinové podnože a podstavce a další.

Čištění interiérů automobilů Čalounění Úklidové práce Čištění - koberce Výškové práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, návrh, dodávka na klíč, montáž, servis i pozáruční, poradenství: -sekční garážová vrata -průmyslová vrata pro výrobní haly, sklady, garáže, autoservisy nebo mycí linky -křídlová vrata pro případy s omezeným vnitřním prostorem -Trido EVO - privátní sekční garážová vrata -všechny druhy plotů a oplocení -vjezdová brána samonosná, ...

Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Zámečnické práce - zakázková kovovýroba - zakázková výroba z nerezu a hliníku, černé oceli - stavební zámečnictví - vrata, branky, brány, zábradlí, schodiště, ploty......

Společnost zavádí ISO 9001. Výroba: -modely pro slévání kovů -kokily -jaderníky -a jejich obrábění na CNC frézkách, -odlévání modelů i z pryskyřic: -formy pro lisování plastů -metoda CAD- CAM při výrobě modelů. Modely pro slévání těchto materiálů: -šedá litina -tvárná litina -ocel uhlíková, legovaná, slitiny ...

Kovoobrábění. areál Adast a.s. budova 16

Zámečnictví. Výroba a montáže z oceli a nerezi. Nerezové zábradlí, potrubí, nádoby, ploty, mříže, schody a vrata.

Obrobna kovů. Kovovýroba. Kovoobrábění: -soustružení na CNC soustruzích do průměru 200 mm -frézování a vrtání na CNC frézkách 1000 x 500 mm -dělení materiálu na pásových pilách do průměru 250 mm

Výroba - ocelové konstrukce Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti Výroba a prodej - překážky pro kynologii a agiliti.

již s.r.o. Kovo - Šmerda. Obrábění kovů.

Umělecké kovářství. Zámečnictví. Výroba: - kované brány, ploty, zábradlí, mříže, nábytek, krbové soupravy, interiérové doplňky, lovecké nože apod. Díla realizujeme na klíč dle našeho vlastního návrhu.

Zámečnické a nástrojářské práce.

Přesně kusové a maloseriové obrábění menších dílců z barevných kovů a plastů

Zámečnické a svářečské práce.

Strojní zámečnictví Strojírenská kooperace: -CNC obrábění -výroba ozubení -výroba drážek.

Výroba, práce: -zámečnická výroba, laserové dělení materiálu, ohýbání plechů -svařování ušlechtilých ocelí -hliník, nerez.

Půjčovna nářadí: -Hilti, Bosch, Narex. Prodej: -spojovací technika: -brusné kotouče -šrouby, nýty -hmoždinky, kotvy -tmely, vruty -vrtáky kotevní technika: -vrtací a bourací -elektrická -zahradní -brousící -řezací. Zámečnická výroba, zábradlí 602 931 419.

Služby, práce: -zámečnictví -zámečnické práce -schodiště -zábradlí -konstrukce.

Výroba: -zámečnické práce -spirálové podpěry.

Strojírenská výroba: -Výroba strojních zařízení a dílů dle dodané dokumentace. -Elektrokomplexní diagnostika, opravy a modernizace elektronického zabezpečení a řízení. Strojírenská výroba -obrábění speciální a konvenční -dělení materiálu -tepelné zpracování -povrchové úpravy -stroje a strojní zařízení -stroní díly.

Služby: -broušení nástrojů pro stolárny a dřevařský průmysl, pil na plasty a hliník -broušení pilových kotoučů je prováděno na nejmodernějším brousícím centru firmy WALTER-WOODTRONIC C5 s laserovým snímáním, chlazeným olejem -broušení stopkových nástrojů karbidových i HSS, všech druhů fréz, okenních sad, karbidových nožíků-rovných i tvarových, ...

Umělecký kovář. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - umělecké předměty (nápisy, svícny, svítilny) - historické budovy, kostely, hrady, zámky, rodinné domy, moderní objekty.

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.