Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Pohostinství: -restaurace. Služby: -ubytování: -motel. U silnice E-50. Práce: -zámečnické -natěračské a malířské.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.

Zámečnictví. Montáž: -ocelové konstrukce. Demontáž i montáž: -střešní plechové krytiny.

Autoservis, autoopravna. Oprava vozidel: -autoklempířské práce -všechny druhy automobilových karoserií -svářečské práce.

Zámečnické práce. Oplocení: -sportoviště -objekty

Oprava: -vozidla Škoda. Práce: -mechanické -svářečské. Odtahová služba.

Zámečnictví, zámečnické práce.

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

Instalatérské práce Výroba zámků a kování

Výroba, kooperace ve výrobě odlévané díly, obrábění. -odlitky, odlitek ze slitiny hliníku -odlitky ze slitin mědi -odlitky z olova -odlitky jiné slitiny -modelová zařízení Zajišťujeme: -komplexní dodávka součástek, součástky -náhradní díly na bázi odlitků z oceli slitin i barevných kovů v sériích i jednotlivé kusy. Poradenství při ...

Zámečnictví, zámečník, kovářství, kovovýroba a svářečské, svářecí práce, obrábění kovů, obráběč, kovovýroba-vrtání, soustružení, frézování a broušení. Zakázková výroba: -brány, vrata, ploty -okenní, dveřní a balkónové mříže -speciální stroje pro výrobu svíček, svíčka -speciální stroje pro truhláře, truhlářské lisy, dřevoobráběcí ...

Práce, služby: -kovoobráběčství

Prodej, prodej: -brusivo. Práce, služby: -broušení do kulata -broušení otvorů -bezhroté broušení -broušení na plocho -ruční broušení -ruční dobrušování -honování.

Revize, zkoušky, montáž, oprava, servis: -vyhrazená plynová zařízení. Řemeslnické práce: -zámečnické -topenářské Výroba, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Kovovýroba, kovoobrábění, zámečnictví.

Práce: -frézování, broušení -strojní obrábění -soustružení -obrábění kovů -zámečnická -svařování, ohýbání plechů -zakázková výroba z nerezi -stříhání plechů.

Práce výškové s montážní plošinou. Dovoz tranzitem–1, 5t Montážní plošina MP-10, 13 a 16. (10-16 metrů) Zámečnické práce, zámečnictví -pouze přes zimu.

Lakování: -profily plastových oken (plastová okna a dveře) -profily hliníkových oken (hliníková okna a dveře) -pro výrobce plastových a hliníkových oken a dveří. Lakování těchto materiálů: -PVC, PMDA, ABS, POLYKARBONÁTY, AUTOPLASTY, LAMINÁTY -SKLO, TABULOVÉ SKLO -ŽELEZNÉ KOVY, HLINÍK, POZINK, NEREZ -MDF a HDF desky -DŘEVO. Povrchové ...

Výroba: -platiny, platina do pletacích strojů, stroje -střižné, stříhací nástroje pro stříhací lisy (razníky) -vystřihování (lisování) dílů z plechu a z kovové (železné) pásky do tloušťky 3mm. Kovovýroba, zámečnické práce.

Vybavení pro lakovny. Povrchová úprava kovů.

Zajištění projektu, výroba, dodávky, montáž: -ocelové konstrukce včetně obvodových a střešních plášťů jak nezateplených, tak i zateplených (sendviče, fasádní systémy). Svářečské práce provádíme vlastními pracovníky s úřední svářečskou zkouškou.

Služby: - výměna autoagregátů - renovace brzdový buben, kotouč, setrvačník - brzdová čelist, lamela, nýtování - ekologická prášková lakovna.