Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Montáž, servis, oprava: -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické práce.

Výroba: -kolejové konstrukce -navařování, svařování -renovace.

Obchodní činnost. Montáž, oprava, servis, údržba, revize, zkoušky, projekce: -elektrická zařízení -plynová zařízení. Práce: -zámečnické.

Umělecké zámečnictví. Výroba: -repliky historických zbraní -zámky, kování.

Zámečník, zámečnické práce, údržba.

Výroba kovových konstrukcí, kovové konstrukce, kotlů, kotle, tělesa a kontejnery. Výroba kovové spotřební zboží, výroba stroje a zařízení pro využití mechanické energie, výroba strojů a zařízení pro určitá hospodářská odvětví . Velkoobchod zámečnictví.

CNC frézování: -dřeva, MDF, plastů, plexiskla, hliníku a dalších materiálů -formy pro tváření plastů -modely -zakázková výroba součástí -kusová i sériová výroba.

Výroba, maloobchod, prodej: -mříže -brány -zábradlí -nerezové mycí, pracovní stoly . Řemeslo: -zámečník -truhlář -kovoobrábeč.

Zámečnictví. Výroba přístřešků, požárních žebříků, schodů, zábradlí a kouřovodů, zámků a kování.

Výroba, montáž: -ocelové a nerezové schodiště -zábradlí, ploty, pojezdové a otočné brány, branky. Výroba: -kovové interiérové doplňky a zahradní nábytek -regály -pracovní stoly. Zámečnická výroba a montáž dle požadavků zákazníka.

Služby: -zámečnictví. Výroba: -plotové systémy -pojezdové brány -reklamní tabule -billboardy -ocelové konstrukce -schody -zábradlí.

Kovoobrábění: - velko i malo sériová výroba přesných i méně přesných kovových i plastových dílů. Možnost zajištění zinkování, kalení výrobku v externí firmě. Nabízíme: -CNC soustružení -Vrtání. Výroba komponent do zastřešení bazénů konkrétně se jedná o frézování montážních děr do dlouhých profilů.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Kovářství, kovářské práce, kovovýroba. Kování umělecké. Ostření nářadí, podkovářství. Brány, ploty, mříže.

Práce: -zámečnické -svařování. Výroba: -ocelové konstrukce -ocelová schodiště -vřetenová -točitá -vnitřní interiéry -vrata -ploty -regály -výrobky z nerezu. Reklamy: -světelné -kovové.

Práce: -zámečnické -kovovýroba -mříže -balkony -ploty

Zámečnictví. Výroba: -ploty -branky -schody -automatické brány -vybavení kanceláří -kovový nábytek.

Zaměření, projekce, výroba, montáž: -bezpečnostní mříže: -rolovací -pevné -nůžkové -mřížové stěny -ploty.

Soustružnické práce, kovovýroba, svařování CO2, TIG, dělení a ohýbání materiálu. Výroba kovové konstrukce, plotní branky, ploty, dveře. Výroba na zakázku: -rámy, rampy, držáky reklam, konstrukce vozíků, stojánky a držáky kamer, krabičky pro bezpečnostní systémy, pojízdné stolky, stolek. Na naše výrobky možnost zajištění galvanické ...

Stavebně zámečnická výroba: -ocelové konstrukce -vrata, okna, schody, zábradlí -potrubí, manipulační prostředky -jeřáby a jeřábové dráhy.

Strojírenská výroba: Stroje, součásti a zařízení k výrobním linkám pro potravinářský, masný průmysl a jiné obory lidské činnosti: -vany -odštětinovače -masírovačky, masírovačka masa různé velikosti -transportní a manipulační zařízení, vozíky -pracovní stoly nerezové, stůl -závěsná zařízení do prodejen. Dopravníky a dráhy, dráha pro ...

Řemeslnické práce: -soustružení, frézování kovů -kovoobrábění (dural, nerez, plasty, mosaz aj.): -dělení materiálu do průměru 150, přířez 200 -řezání závitů M3-M10. Akvizice: -díly pro jemnou mechaniku. Vybavenost: -soustruh SU 32 -frézka FA 3V. Poptávka: -kooperace CNC*-soustruh, CNC-frézka.