Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Výroba na zakázku - pergoly Truhlářská výroba nábytek - truhlářské práce Výroba na zakázku - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Truhlářská zakázková výroba - nábytek - stoly - veškeré skříně - obývací pokoje Výroba na zakázku - dveře Výroba na zakázku - zábradlí Stavební činnost Zámečnické ...

Umělecké pasířství-zakázkové práce. Umělecká výroba dle architekta z barevných kovů, mosazi, mědi, nerezu: -kovová zábradlí -nábytkové a umělecké kování -nápisy i prosvětlené, světelné -obklady portálů -vývěsní štíty -dekorační prvky. Povrchová úprava kovů broušení, leštění. Patinování výrobků z mosazi, mědi a jejich slitin.

Výroba - kovové komponenty do prodejen. Zámečnictví - interiérové zámečnické práce výroba, kovové komponenty do prodejen.

Statické zajištění budov (statický posudek) technologií HELIFIX: -stabilizace vyboulených zdí, opravy (sendvičové zdivo, sešívání trhlin zdiva) -opravy (cihlové oblouky, překlady, klenby). Výškové práce: -montáže a demontáže technických celků -nátěry a čištění: -natíráme a čistíme všechny druhy střech, římsy, okapy, svody, ...

Návrh, projekt, dodávka: -jednoúčelové stroje -balící stroje -jednoúčelové manipulační stroje (manipulátory). Služby: -projekční práce. -výkup železných a neželezných kovů -doprava kontejnery -kovoobrábění Prodej, dovoz: -mikromleté vápence. Kancelář: -Těžební 2d, 627 00 Brno.

Prodej: - nástroje pro obrábění otvorů, vrtání i zpětné zahlubování Výroba: - závitové frézy i očka a závitová měřidla. Nabídka: - nástroje pro zhotovení vnitřních šestihranů a jiných tvarů na CNC soustruzích a frézkách. Specializace: - zahlubování stupňovitými nástroji a dokončování otvorů.

Opravna obuvi. Oprava obuvi. Prodej: - vložky do bot - impregnace obuvi - stélky, krémy. Výroba: - klíče - jmenovky - razítka. Služby: - broušení nástrojů.

Kádrové a poradenské služby v Česku. Zprostředkování: - pracovní nabídky pro zahraničních pracovníky: - výběr práce a podniku dle požadavků uchazeče - sociální, lékařská a finanční ochrana - vyřešení imigrantských, bytových a právních otázek - pomoc při adaptaci a odstranění jazykových bariér - výběr zahraničních pracovníků, ...

Kovovýroba, výroba, export, vývoz: - ocelové konstrukce - strojírenské výrobky, strojírenské díly - obrobky konvenčně i CNC obrobené - odlitky a svařence včetně opracování (především z nerezi) - tlakové nádoby. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Stolařské a zámečnické práce. - ploty, oplocení. Repase oken i dveří. Montáže, instalace: - izolační dvouskla do starých oken. Podlahářské práce. Realizace, pokládka: - podlahy.

Dodávka, montáže: - eurookna, euro okna nejvyšší kvality - plastová okna z profilů REHAU - balkonové dveře - vchodové dveře. Kovovýroba. Lisařské práce.

Povrchové úpravy. Prášková lakovna: - nanášení plastu. Zámečnické práce.

Firma je držitel certifikátu ISO 9001:2000 s obhajobou v r. 2008. Konstrukce, výroba, dodávky, montáž, servis, opravy, obchod, prodej, repase, poradenství: -elektrické rozvaděče NN (krytí až IP55), do 1000 V: -domovní rozvodnice-elektroměrové skříně -kompenzační rozvaděče -kovové, nerez, plastové -rozvaděčové skříně (kovové, nerez) ...

Tryskání povrchů, protipožární nátěry: - kompletní servis a služby v oblasti povrchových úprav a protipožární ochrany dřeva, ocelových konstrukcí a betonu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro dům, dílnu a zahradu: - stavebniny, stavební materiál - dřevo - barvy, laky - obklady, dlažby - sanita - železářství - koberce - zahradnické potřeby, zahrádkářské potřeby. Služby: - půjčovna nářadí - půjčovna přívěsů - míchání barev - přířez dřeva - klíčová ...

Kovoobrábění - frézování - soustružení - štosování.

Autodoprava - do 3, 5t Elektrikářské práce Topenářské práce Výkopové práce Protikorozní ochrana Zámečnické práce Telekomunikace Vodoinstalatérské práce.

Služby: - provedu jakékoliv zámečnické práce v domě i na zahradě - posekám trávu, opravím plot, seřídím dveře v pantech i zámcích - natřu okna, dveře, okapy, ploty - vybalím z krabice, smontuji a postavím nábytek - pomůžu s návrhem zahrady, oplocení, domu. Co nezvládnu sám, provedu se smluvním partnerem - elektroinstalační práce, práce s ...

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Služby: -opravy deštníků. -broušení nožů, nůžek.

Zámečnictví. Výroba, servis: - střelecká žařízení - vybavení střelnic.

Rekonstrukce koupelen, WC a bytových jader. Zámečnické práce, kovovýroba. Natěračské, malířské práce. Elektrikářské práce Topenářské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce.