Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Hodinový manžel - opravy v domácnosti - opravy a sestavení nábytku - drobné zednické práce - malířské práce - drobné zámečnické a klempířské práce.

Výroba: -odlitky (šedá litina, ocelolitina, tvárná litina) -modely pro odlitky, modelárna, rapid prototyping -kovářské práce. Výroba a dodávky dekorativních slévárenských výrobků: -lavičky, stoly, židle, mobiliář, odpadkové koše, stojany na kola, kašny a pítka -rekonstrukce památníků z kovů -litinová schodiště a umyvadla -sloupky pro ...

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Zámečnické prácerenovace, opravy, leštění, čištění - součásti jemné mechaniky, elektromechaniky, vakuové techniky, elektronové optiky.

Práce: - přípravné stavební práce - povrchové úpravy - svařování kovů a dalších materiálů - kovoobrábění, obrábění kovů, obráběčství.

Povrchové úpravy výrobků a konstrukcí, prášková lakovna.

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Práškové nanášení barev Výroba - ocelové konstrukce. Stavební zámečnictví.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Strojírenská výroba: -třískové obrábění, opracování -CNC soustružení, frézování, řezání -CNC dělení materiálu -konvenční soustružení, broušení -nenormalizované a tvarově nesnadné díly pro strojírenský, energetický a stavební průmysl -sestavy, kompletace. Vybavenost: -CNC DMG 510, soustruh -CNC DMG 1032, frézka -CNC pila PEGAS -bruska na ...

Drobné sklenářské práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Zámečník, nástrojař.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Svářečské práce Zámečnické práce.