Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Rytectví a ražebna. Výroba: - štítky. Rytí: - na sportovní ceny a poháry - uren - do snubních prstenů - pečetidla - ocelová razidla - ražené štítky.

Broušení obráběcích nástrojů pro truhláře.

Výroba: - nástroje a nářadí - formy a plastové díly pro automobilový průmysl.

Tvarové řezání CNC stroji: - vysokotlakým vodním paprskem - plazmou. Dělení materiálu: - pásové pily do průměru 450mm. Kovoobrábění CNC stroji: - frézování - soustružení.

Náš e-shop nabízí nejen legendární nůž Rybičku, připravujeme pro Vás také informace o historii nožířské výroby v Československu. Doporučené způsoby péče o nože, bezpečné používání, broušení, konzervaci... Rybička - nůž neobvyklý svým tvarem zvířete. Velké obliby dosáhl již v předválečném Československu, kdy se nabízel v různých velikostech. ...

Práce: - kovovýroba, umělecké zpracování kovů - umělecké kovářství - umělecké zámečnictví - ploty, zábradlí, mříže, brány, dveře, vrata.

Zemní práce. Pronájem, půjčovna, opravy: - stavební jeřáby. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Mezinárodní kamionová doprava. Zámečnické práce. Opravy vozidel a strojů.

Brusírna skla a zrcadel: - pískování - vrtání otvorů do skla - nábytkové sklo - lepení skleněných skříní - výroba zrcadel - sklo čiré, probarvené, pískované - rámování - zasklívání - lepení.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Výroba: -výměníky do parních a horkovodních vytápěcích jednotek -výměníky teplovodní -výměníky teplovzdušné ke krbovým vložkám. - příslušenství Zámečnická výroba: - dělení materiálu -řezání plazmou. - svářečské práce.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Stavební zámečnictví, výroba: - oplocení, zabezpečovací mříže, průmyslové plošiny, garážová vrata - povrchová úprava - svařování - výroba nerezového a plastového potrubí.

Laserové řezání technických tkanin, dřeva, pěnových materiálů a plastů.

Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými povlaky Komaxit.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

AGES Kovovýroba. Chromování.

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.