Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Nástrojárna. Výroba: - lisovací nástroje a formy - měřidla - přípravky přesných dílů. CNC soustružení a frézování CNC frézování v 5 osách Drátové řezání Elektroerozivní hloubení Elektroerozivní vyvrtávání otvorů Konstrukční a CAD/CAM práce

Prodej: - hutní materiál - plechy ocelové všech formátů - plechy pozinkované - tyče ploché,kruhové - tyče tvarového průřezu L, I, U do délky 12 metrů - tenkostěnné profily Jackel - trubky ocelové bezešvé, svařované - trubky závitové, pozinkované - CNC výpalky z plechů za tepla i studena válcované.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Strojírenská výroba: -kovovobrábění na zakázku, frézování a soustružení -zámečnická výroba -přesné opracování odlitků z různých druhů -speciální upínací a manipulační přípravky -jednoúčelové stroje -potřeby pro entomology.

Strojírenství. Modelárna: - výroba dřevěných a plastových modelů - výroba kovových modelů - výroba zápustků.

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.

Kovovýroba, dodávka, montáž: - ocelové protipožární dveře, okna, stěny - ocelové konstrukce - zámečnické prvky pro stavebnictví. - prosklené fasádní stěny - atypické prosklené i plné stavební uzávěry.

Výroba: -3D modely pomocí CNC technologie. -formy pro vakuové tvarování plastů. -modelová zařízení pro slévárny.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Činnost: - výkopové práce - stavba výtahových šachet - laminování záchytných jímek - demoliční práce - zámečnické práce Výstavba a rekonstrukce výtahů. Likvidace starých technologií a nádrží na PHM. Dodávka, montáž: - kotelny - technologie čerpacích stanic.

Činnost - soustružení, frézování - dělení - svařování a obrábění kovových materiálů.

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Zámečnický servis Výroba, prodej: - klíče - stavební vložky FAB a GUARD - stavební zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostní kování ROSTEXopravy - vložky - kovánípřestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisní středisko - FAB a GUARD.

Svářečské práce. Jsem svářeč EN-111, HL-045, plechy, potrubí *, nerez, čtení výkresové dokumentace.Jsem samostatný, flexibilní, abstinent.Pokud máte zájem o mé práce, tak se prosím ozvěte.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Opravy silničních vozidel Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Opravy ...

Výroba dle dodané výkresové dokumentace, montáže, povrchové úpravy: -ocelové konstrukce -obráběné celky, komplety -mechanické díly -svařování -montáže dílů a celků.

Zámečnická nouzová otevírací pohotovost: -mobilní telefon:602715314 -otevírání zámků aut a dveří -Non-stop 24 hodin. Montáž: -mechanické zabezpečovací zařízení bytů a objektů -mechanické zabezpečení automobilů -bezpečnostní dveře -protipožární dveře -bezpečnostní zámky a vložky -rozvodové tříbodé zámky Výroba, montáž: ...

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnické - kovoobrábění - soustružnické a frézařské