Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zpracování kamene a jeho restaurování Umělecké kovářství a restaurování kovu

Výroba a montáž ocelových konstrukcí Montáž strojního zařízení Potrubářské a svářecké práce

Nabízím výrobu okrasných kovaných plotů, branek, vrat, zábradlí, krbů, krbového nářadí a košů a jiných kovaných doplňků.

Řemesla, služby - povrchové úpravy nástřikem, lakováním, broušením - práškové lakování CAMAXIT - recyklace surovin lisováním do briket, paketů, drcením Recyklace, prodej, výkup - kovy - druhotné suroviny - zpracování nebezpečných odpadů Kontejnerová doprava

Hodinový manžel. Zámečnické práce. Údržbářské práce.

Kovovýroba: - zámečnictví, pasířství - zastřešení polycarbonátem - autobusové zastávky - kovářské zádradlí a brány(posuvné, křídlové) - svařování TIG, WIG, MAG - nerez zábradlí, bytové a stavební konstrukce - montáž výrobních hal - výroba strojů na zakázku - oplocení

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Stavba strojů - dopravníky. Kovoobráběčství, zámečnictví, soustružení, frézování, broušení.

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.

Nástrojárna. Výroba: - formy na plasty, gumu, zinek a hliník - nástroje střižné, tažné a ohýbací - přípravky Práce: - strojní - ostření a opravy nástrojů.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Služby: - signmaking - výroba řezané reklamy ze samolepících folií - světelná reklama - tisk - strojní vyšívání - pořádání reklamních akcí - svařování a dělení materiálů

Kovoobrábění, CNC obrábění. Zakázková, kusová, malosériová výroba na CNC strojích. Přesné obrábění na CNC strojích ISO 9001

Služby: - kovoobrábění - CNC soustružení - broušení - lisování - CNC frézování

Výroba, prodej: - poplastované a pozinkované pletivo, sloupky a brány

Výroba: - přesné obráběcí díly z oceli, duralu, plastů, litiny a nerezu včetně tepelného zpracování a povrchové úpravy. Frézování Soustružení Dělení materiálu Tepelné zpracování.

Tvarové řezání vodním paprskem: - všechny druhy ocelí.

Výroba, opravy, úpravy, prodej: - sportovní a lovecké zbraně - mířidla - stavba zbraní na zakázku pro myslivost a sportovní střelbu - střelivo - kovoobrábění -CNC frézování. Prodejna: Slovenská 10, Olomouc, 585223230.

Výroba, práce, řemeslo: -zámečnické práce z nerezu -kovovýroba -výroba terénních minikár pro letní využití lyžařských sjezdovek. Stavby, stavební činnost: -montáž půdních vestaveb, sádrokarton -pokládka podlah, obklady stropů -pokládka zámkové dlažby.

Kovoobrábění. Nákup a prodej strojních dílů a součástí. Zámečnická výroba.

Galvanické chromování, niklování, tryskání, zinkování-chromát modrý, žlutý, bezbarvý povrch-na závěsech i v bubnech, příprava povrchu před galvanickými úpravami, stahování vadných galvanických povlaků, renovace chromových a niklových dílů na auto a moto veterány.