Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Práce: - leštění forem - povrchová úprava kovů.

Zakázkové zámečnictví: - bezpečnostní ozdobné mříže - vrata, brány - ploty - balkónové a schodišťové zábradlí - krbové soupravy.

Kovářská a zámečnická výroba, montáž - svařované a kované ploty - bezpečnostní a okrasné mříže - vrata i posuvná s ovládáním - krbové nářadí a příslušenství - svícny, plastiky, zábradlí - schodiště.

Prášková lakovna: - povrchová úprava kovů práškovými povlaky Komaxit.

Autodoprava Osobní autobusová doprava: -mezinárodní i vnitrostátní -autobusy -jednodenní i víkendové zájezdy -výlety pro seniory -odvoz školních dětí na plavecký bazén. Oprava: -nákladní automobily a autobusy všech značek -příprava na STK. Svářečské práce.

Zámečnické práce: - zábradlí, schody, mříže - konstrukce - svářečské práce - kácení stromů, údržba zeleně.

Voda, topení, plyn. Práce: - plynařské - vodoinstalační - topenářské - zámečnické - svářečské.

Dodávka, montáže, opravy: - technologické zařízení v průmyslu - zámečnictví.

Ruční výroba: - svícny - krbové nářadí, koše - stojany, držáky na víno - železné dekorace.

Přesné zpracování plechu na NC** strojích, výroba pálením laserem a plazmou, vysekávání, ohýbání, svařování MIG* a TIG*. Montáž: -rámy kopírek Kodak -zařízení pro medicínu Kodak -rámy pro vysokozdvižné vozíky.

Zámečník, zámečnické práce.

Výroba: - ocelové konstrukce - prosklené portály, fasády, zábradlí, madla - stavební zámečnické dodávky - schody - zábradlí - nerez výrobky. Obrábění kovů.

Kovovýroba. Kovoobrábění. Strojírenská výroba.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

ESTERAK. Výroba: - zábradlí - svítidla - dveře - stříšky, markýzy. Práce: - zámečnické.

Výroba: - sportovní potřeby - ohýbání trubek -ochranné rámy na terénní a užitková vozidla z leštěného nerezu - stavba strojů na zakázku - svařování nerezu - výrobky z nerezu.

Broušení klikových hřídelí. Opravy hlav válců. Prodej: - náhradní díly na motory - těsnění hlavy válců - ventily - pístní kroužky.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Zámečnictví: - kovovýroba - zámečnické práce - údržba stojů a zařízení - montážní práce.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Prodej: - plynové kotle - radiátory - vodovodní baterie. Kovovýroba.