Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - zemní práce - demolice - elektromontáže - zámečnictví - hromosvody

Zakázková kovovýroba i v nerezu: -vrata, brány (otevírací i posuvné včetně pohonů), schodiště, zábradlí. Služby: -kovobrábění -soustružení -frézování -zkružování profilů.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Práce: - umělecké kovářství - zámečnictví - svařování, ostření nástrojů

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Výroba: -vakuová zařízení - povlakování

Zámečnictví, nástrojářství a kovovýroba.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Výroba: -rámy a nástavby nákladních automobilů Práce: -svařování -strojní obrábění -lakování -lisování

Naše služby: - výroba ocelové konstrukce - obrábění, svařování - montážní práce.

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Zámečnictví, výroba: -vrata. -schodiště. -výroba z nerezu.

Práce: -zámečnické -elektroinstalační -vodoinstalalační -kovářské -zahradnické -krajinářské služby

Oprava, servis: -lodě -lodní motory Maloobchod: -náhradní díly pro lodní motory Návrhy, výroba, servis: -formy pro betonárny Kovovýroba (malosériová, zakázková). Návrhy, realizace: -fotovoltaické elektrány

Práce: -soustružení -frézování -broušení

Naše služby: - zámečnické práce - potápěčské práce.

Profex Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.