Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Zámečnictví. Svářečské práce.

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Zámečnictví - kované brány - nerezové zábradlí

Činnost: - stavební činnost - rekonstrukce - autodoprava sypkých materiálů - elektroinstalace - revize elektro - topenářství - vodoinstalace - zámečnictví.

Práce: -zámečnické -truhlářské. Činnost: -stavební -obchodní -prodej řezivo.

Práce: -topenářské -zámečnické.

Zámečnické práce, práce s plechy.

Hostinec. Restaurace. Zámečnictví, nástrojářství.

Naše služby: - instalatérské, topenářské a zámečnické práce.

Práce: - lisování plechu - bodové svařování - sváření v ochranné atmosféře - vrtání a řezání závitů - práce z plechu včetně povrchové úpravy.

Kovovýroba. obrábění kovů - specializace na obrábění legovaných a nástrojových ocelí, - obrábění kalených materiálů, - vysokorychlostní obrábění neželezných kovů, - soustružení, frézování, broušení, - obrábění na CNC.

Kovoobrábění. Zakázková výroba strojních součástek.

Všeobecná strojírenská výroba.

Zámečnictví Práce: -zámečnické. Výroba: -plotové dílce. -schody. -brány.

Brusírna skla. Práce: -broušení skla.

Nabízí: -broušení pro: -zámečníky -truhláře -řezníky -domáctnost.

Oprava: -elektromotory -pračky, sporáky, vasavače, žehličky -domácí elektrospotřebiče. Provádí veškeré zámečnické práce.

Nožířství: - prodej nožů, - broušení nožů.

Výroba, prodej: - dveře do krbů - zásuvné vložky - krbové sběrače - ventilační mřížky Muzeum kamen

Kovářství, zámečnictví: - filmové a televizní dekorace - branky, vrata - lustry