Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

Firma RUPET international s.r.o. se zabývá obchodní činností, exportem a importem, konstrukcí CAD-CAM (systém CATIA). RUPET international dále na našem trhu výhradně zastupuje tyto firmy: SUHNER Automation expert, SUHNER Abrasive expert, ROSTA a KESO.

Soustružnické, frézařské práce Stríhání a ohýbání plechu do 3mm - lisařské práce Zámečnické práce se specializací na hliník

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

Kompletní zámečnické služby pro Prahu a okolí. Zámečnická pohotovost NONSTOP: - otevírání zámků - otevírání bytů - otevírání aut - otevírání trezorů Standardní zámečnické práce: - opravy a výměny zámků dveří - opravy a výměny auto zámků

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Výroba - kované mříže - brány a vrata - dekorace - ploty - kovářství i uměleckévýroba - zvony

Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Opravy - hliníkové díly Výroba - sportovní výfuky pro dvoudobé motory Svařování hliníkové díly

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Pětiosé obrábění na obráběcím centru HERMLE C40U podle dodané dokumentace – výkresy, matematický model, vzorek součásti, nebo vč. vývoje součásti podle požadavků zákazníka. Reverzní inženýrství - Výroba unikátních náhradních dílů pro staré stroje, výroba náhradních dílů, které je obtížné sehnat, atd. Výroba forem pro vstřikování plastů včetně ...

Zámečnictví, nástrojářství

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

Motoservis Pneuservis - automobily - motocykly Svařování Pískování Metalizace Práškové lakování

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Kovářství. Práce: - kovářské - zámečnické.

Galvanizérství, smaltérství

Výroba a montáž: -svodidla -zábradlí -laminátů. Dopravní značení-značky: -kompletní servis -prodej -pronájem -osazení. Nátěry: -konstrukce -zábradlí -plochy -střechy -okna. Práce: -malířské -natěračské -svářečské.

Umělecké kovářství KOV-BOYS. Výroba - kovaná zábradlí - brány, vrata, ploty, mříže.

Fotorealistické vizualizace a animace CNC frézování Tvorba - 3D CAD/CAM software pro vytváření návrhů plavidel

Svářečské práce Zámečnictví - kovovýroba

Brousíme dlouhé nože pro tiskárny a knihárny