Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Návrhy, dodávka, montáže: -pracoviště povrchových úprav: -tryskárny, lakovny, metalizace, mycí boxy. Provádění: -povrchová úprava materiálů, balotina, povrchové úpravy kovů: -lakování a metalizace -tryskání, otryskávání. Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství na tryskací stroje - abraziva pro tryskání.

Zvonařský ateliér. Zvonařská dílna. Zvonařství. Umělecký řemeslník - zvonař. Výroba, projekce, posudky: - zvony - zvonové stolice - technické příslušenství ke zvonům.

Kovovýroba, montáž, servis, oprava: - nerezové zábradlí - schodiště - ocelové konstrukce - kovové dveře, vrata, brány, madla, sklopná madla - prosklené a polykarbonátové přístřešky. Výroba, prodej, servis, montáž: - hydraulické, pneumatické prvky - hydraulické válce, hadice, hydraulické rozvodové bloky - pneumatické (tlakové) ...

Zámečnická výroba, dodávka, montáž, prodej: -kovové výrobky pro interierové vybavení, reklamní průmysl, stavebnictví: -vrata a brány -oplocení -ocelová schodiště vnitřní a vnější -kovové nábytkové dílce -reklamní stojany, vývěsní štíty -ocelové konstrukce pro stavební výrobu, kotevní prvky.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karoserií - výměna a opravy pneumatik - karosářské práce Zámečnictví - výroba malých a středních konstrukcí - brány, přístřešky a další Kovovýroba

Firma PILANA MARKET, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1992 specializuje na maloobchod, velkoobchod, servis dřevoobráběcích nástrojů, prodej nářadí a servis nástrojů na obrábění dřeva a plastů. Pro firmy v oboru dřevařské prvovýroby, stolařství a dřevozpracujícího průmyslu nabízíme na území Moravy rozvoz zboží a zajištění servisu nástrojů našimi ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - otevřené ocelové profily z plechu do 2, 0 mm, ocelových kovových profilů pro sádrokartonové konstrukce: - sádrokarton NORGIPS, KNAUF, LAFARGE

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Práce, řemeslo: -zámečnictví, stavební zámečnické, zámečník.

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Tesařské práce Elektrikářské práce Obkladačské práce Zednické práce Zámečnické práce

Zámečnické práce. Zámečnictví. Repase, repasování, modernizace: - stroje - pohony, převody či mechanismy.

Obráběčství, kovoobrábění - frézování. Strojní vybavení: - numerické soustruhy SPRY 40NC a 25NC - klasický soustruh a R5 - frézky - vrtačky.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Práce: -kovářské,kování -podkovářské,podkovy -lisování,ražení,válcování kovů, prášková metalurgie.

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.