Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Služby: - zámečnictví - tesařství - pokrývačství - fasády, izolace.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.

Realizace, výstavba, rekonstrukce, opravy: - rodinné domy, bytové domy - obchod a provozovny - dílenské a skladové prostory - haly a komunikace - betonáže, základové desky - stropní konstrukce - zateplování fasád - kompletní realizace střech - tesařské práce: - dřevěné zahradní domky - pergoly, přístřešky - zámečnické ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Kovoobrábění na NC, CNC strojích - výkovky - odlitky (materiál ocel, litina) - barevné kovy - nerez materiál - měření součástí na 3D Mitutoyo.

Výroba, instalace, opravy elektronických zařízení. Výroba jednoúčelových strojů a zařízení. Průmyslová automatizace v oblasti odporové sváření, laserové sváření, pájení a montáže.

Výroba a prodej těsnění, zakázková výroba: - frézování hliníku, mědi a jiných měkkých slitin - CNC obrábění.

Výroba, zámečnické práce: - konstrukcí - schodiště s bočnicemi, točité, deskové, vřetenové…, zábradlí, nadstřešky, zábrany.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba: - transportní a skladové vozíky - příslušenství.

Montáž: -plastová okna, -plastové dveře, -zámečnické práce.

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Výroba: - kuželové ozubené kola - závity - šneky. Broušení ozubení. Drobné soustružnické práce. Obrážení vnitřních drážek.

Podkovářství, kovářství: -strouhání, kutí -korektura kopyt.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - slitiny hliníku, mědi, mosaz a bronz - hliníkové plechy, desky a přířezy - CNC obrábění, frézování a soustružení

- strojní obrábění přesných součástí - montáž zařízení - povrchová úprava lakováním

Zámečnictví. Práce. -zámečnické. Výroba: -krbové nářadí, příslušenství, koše na dřevo

Výroba, kovovýroba: -náhradní díly: -na zemědělskou techniku - traktory -pro automobilový průmysl. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -soustružnické (soustružení): -soustruh RD 18, RD 50, R 5 -kusové i sériové -frézařské (frézování): -kusové i sériové -řezání, vrtání -svařování (svářečské) v ochranné atmosféře CO2 ...

Svářečské práce Zámečnictví