Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Práce: -zámečnické, stavební a strojní zámečnictví. Výroba - kusová i sériová: -strojní součásti na zakázku.

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba, kovovýroba: -ozubení: -ozubená kola a ozubené hřídele -řetězová kola -hřídele s evolventním či jemným drážkováním.

Práce: -konstrukční ve strojírenství.

Zámečnictví a elektromontáže. Údržba a oprava: -elektroinstalace. Strojní zámečnictví.

Kurzy, školení: - svářečské. Svářečské práce.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Zámečnictví. Nástrojářství Práce: -zámečnické, nástrojářské -obrábění kovů, kovoobrábění.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: -ložiska -zámky, kování.

Práce: -mechanické úpravy kovů. Kovovýroba, výroba: -nástroje a nářadí.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Kovoobrábění. Kovovýroba. Výroba, práce, řemeslo: - lisování, lisovna plastů, plastových hmot - práce na CNC soustruhu a CNC fréza - soustružení, frézování, kovoobrábění - obrábění kovů - frézování na univerzálních strojích - práce na soustružnických automatech.

Kovovýroba. Obrábění kovů, kovoobrábění. Strojní zámečnické práce.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Kovovýroba: - lisování plechů - prolisování - ohýbání, stříhání, děrování - svařování - výroba kovových palet.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Zámečnictví. Malířství, natěračství.

Práce, řemeslo: - zámečnické - kovoobráběčské.

Provozovna: - Bynina 186, 757 01 Valašské Meziříčí. Zámečnictví. Veškeré zámečnické práce.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník, zámky.