Práce na soustruzích, frézkách nebo vrtačkách je možné zařadit mezi strojírenské řemeslo, stejně jako různé metody sváření, realizace povrchových úprav kovů, lisovací práce, nástrojářské činnosti, brusičství nebo velmi známé umělecké i strojní kovářství.

SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
Společnost SMC Industrial Automation CZ s.r.o. vyvíjí a vytváří komplexní portfolio pro průmyslovou automatizaci, především pro pneumatické a elektrické systémy. Firma SMC je jako komplexní výrobce automatických řídicích zařízení, která podporují automatizaci, schopna pohotově dodávat výrobky, které splňují potřeby našich zákazníků kdekoli na ...
SMC Industrial Automation CZ s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o.
H2P Bohemia s.r.o. je společnost, která se zabývá průmyslovým 3D tiskem, CNC obráběním, kovovýrobou a zámečnictvím. Nabízí kvalitní a přesné výrobky z kovů, plastů a kompozitů pro různé odvětví. Spolupracuje s ověřenými partnery a používá moderní technologie a vybavení. Firmu naleznete na adrese Štítov 6, okres Rokycany.
H2P Bohemia s.r.o.
Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Inspekční a svářečský dozor. Revize domovních a průmyslových plynovodů a plynových kotlů.

Mechanické úpravy kovů. Výroba strojírenská, kovovýroba: -obrábění, frézování: -odlitků -ocelových a železných dílů, jako polotovar pro další zpracování.

Blohm Czech s.r.o.je dceřinou společností Normteilwerk Robert Blohm GmbH. Firma byla přejmenována na firmu Ramseier Czech s.r.o. Zastoupení firmy Ramseier Normteile GmbH. Výroba: -normalizované díly pro stavbu lisovacích nástrojů a přípravků -střižníky, matrice, vrtací pouzdra, aretační čepy, kalené kolíky -normalizované díly do forem, ...

Kovovýroba, výroba, montáž: -vozové brány -branky -mříže -oplocení, ploty -přístřešky -schodiště, zábradlí -balkonové držáky na kola -kotce, voliéry.

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Kontejnery - výroba kontejnerů Avia, Abroll, Man, Daf, Liaz, Iveco - výroba koreb a roštů koreb na Liaz a Škoda 706 - kontejnery za supr ceny. Oprava, servis: - lanových nosičů kontejnerů. Zamečnické práce. Svářečské práce. Karosářské práce. Ohýbání, stříhání plechů.

Práce: - zámečnictví - zámky, klíče, kování, nože - svářečství. Znehodnocení, opravy: - zbraně, armádní výstroj. Otevírání - byty.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví: - svařence - strojní součásti - ocelové konstrukce - stavební zámečnické prvky

Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Návrhy, dodávka, montáže: -pracoviště povrchových úprav: -tryskárny, lakovny, metalizace, mycí boxy. Provádění: -povrchová úprava materiálů, balotina, povrchové úpravy kovů: -lakování a metalizace -tryskání, otryskávání. Internetový obchod, prodej: - náhradní díly, příslušenství na tryskací stroje - abraziva pro tryskání.

Autoservis, pneuservis - opravy autolaku a karoserií - výměna a opravy pneumatik - karosářské práce Zámečnictví - výroba malých a středních konstrukcí - brány, přístřešky a další Kovovýroba

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Obráběčství, kovoobrábění - frézování. Strojní vybavení: - numerické soustruhy SPRY 40NC a 25NC - klasický soustruh a R5 - frézky - vrtačky.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Práce: -kovářské,kování -podkovářské,podkovy -lisování,ražení,válcování kovů, prášková metalurgie.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Kovoobrábění na NC, CNC strojích - výkovky - odlitky (materiál ocel, litina) - barevné kovy - nerez materiál - měření součástí na 3D Mitutoyo.