Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
Hledáte odborníka na zpracování kovů? Potom neváhejte využít služeb společnosti FORMACH s.r.o. Naše firma se zaměřuje na kovovýrobu, obrábění kovů a zámečnické práce. Vyrábíme ocelové konstrukce a nabízíme i zakázkovou kovovýrobu. Sídlíme na adrese Fryčajova 607/165, Brno - Obřany. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
FORMACH s.r.o. - zpracování kovů
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Zámečnické a klempířské práce. Výroba - zábradlí, ploty - vrata - ozdobné kování. Stavební práce a rekonstrukce domů.

Zámečnická výroba: - vjezdové brány - plotové dílce - stojany - přístřešky - vrata, garážová vrata - předokenní rolety

Výroba a opravy strojů - jednoúčelové stroje. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Dodávky dílů průmyslová automatizace. Programování.

Tváření kovů, lisování - zámečnická výroba - lisování, profilování a omítání.

Naše služby: - specializovaná prodejna klíčů a zámků - montáže zámků a žaluzií - zámečnická výroba, montážní práce - nouzové otevírání dveří - výroba klíčů podle zámků a autozámků.

Práce, řemesla: - topenářské - vodoinstalační - zámečnické - svářečské

Umělecké kovářství, zámečnictví. Výroba - ploty, mříže, zábradlí.

Naše služby: - kovovýroba (interiéry a exteriéry). - zámečnická výroba, zakázková výroba. - zpracování barevné kovy (nerez, mosaz, hliník).

Práce: -soustružnické -frézařské -zámečnické -klempířské

Výroba a montáž - okrasné mříže Výroba a montáž - brány Výroba a montáž - kované ploty - zábradlí - atypická schodiště

Práce: -sádrokartonářské -zámečnické

Výroba - posuvné i klasické brány - ploty - zábradlí Kovovýroba

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Výroba a montáž: - stavební konstrukce - mříže - plotové dílce - vrata a branky či zábradlí z černého i nerezového materiálu.

Potřebujete vybavit halu nebo zorganizovat sklad? Hledáte spolehlivou firmu zabývající se strojírenskou, zámečnickou výrobou? Skupina výrobních firem Metalimpex (Metalimpex Group spol. s r.o. a Metalimpex HES s.r.o.) je strojírenských podnikem s celoevropskou působností, disponující moderními výrobními prostorami v obci Hrobčice u Bíliny a ...

Výroba - mříže Výroba - vrata Výroba - zábradlí Zámečnické práce

Naše služby: - výstavba rodinných domů - projekční a konstrukční práce.

Zámečnická výroba. Strojírenská výroba. Výrobní a montážní společnost. Výroba, montáže, opravy: - pásové dopravníky - nádrže a zásobníky na různé materiály - hnací a hnané válce všech průměrů. Montáže, opravy: - potrubní systémy - potrubí a armatury pro dopravu a přenos různých médií - ocelové konstrukce. Oprava, údržba: - ...

Provádíme: - výbrusy, opravy hlav motorů - broušení klikových hřídelí - zámečnictví - kovoobráběčství.

Kovářství - zámečnictví

Servis - kotelny Kompletní dodávka a montáž - ústřední topení Opravy - tlakové systémy parních a kapalinových kotlů - rošty parních a kapalinových kotlů, ... Výroba - trubkové ohyby pro tlakové systémy kotlů - topné vložky (ocel, měď), ... Pomocné stavební práce Opravy - potrubní rozvody Svářečské ...

Úprava - kovové odpady Drobné demoliční práce Trhací práce (v lomech) Zámečnické práce