Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

STEEL-TECH CZ s.r.o.
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se specializuje na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku. Vyrábíme vše od podpůrných ocelových konstrukcí až po moderní interiérové prvky s širokou variabilitou. Staráme se o bezpečný provoz průmyslových strojů a zařízení – zajistíme vám servis a údržbu.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Kovovýroba. Strojírenská výroba na zakázku.

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.

Výroba, práce, řemeslo: - kovovýroba formy pro stavební a betonářskou výrobu - armovací výstuže - armovací sítě a betonářská ocel - zámečnická výroba. Dřevovýroba: - pilařská výroba - stavební řezivo (desky, střešní latě, hranoly, fošny, proklady pro betonářské výrobky) - hoblované výrobky - palubky, latě - sušení dřeva.

Výroba: -univerzální soustruhy s CNC* řízením -křížové stoly s CNC* řízením -nástrojové hlavy s CNC* řízením -řetězové pily podélné řezání dřeva. Strojírenská výroba: -lisování -obrábění -sváření. Nákup, prodej, opravy: -obráběcí stroje (soustruhy, frézky) -tvářecí stroje (lisy, ohýbačky). -ložiska, gugera, manžety, ...

Kovovýroba: -výroba skladových a odpadních kontejnerů -ocelové konstrukce -zámečnické prvky na stavby -zakázkové práce.

Dceřiná společnost italské firmy: -výroba konstrukcí -obrábění, lakování, projektování a montáže kompletních strojů pro mateřskou firmu - I.M.F. S.r.l. Luino - Itálie.

Kovovýroba. Výroba kovových součástek na zakázku.

Ozubárna. Strojírenská výroba: - převodovky - ozubená kola - ozubené věnce a spojky - převodové skříně - pohony technologických zařízení - navíjecí zařízení - svařence. Dodávka: - velkostroje na klíč pro povrchové doly. Tepelné zpracování kovů.

Výroba, práce, služby: - vulkanizace pryže (silenbloky na nákladní automobily, pogumované hřídele, pásy z čisté pryže, pásy z vloženou tkaninou, těsnění, manžety, dorazy, válečky, pogumované koužky a kola, pogumované tyče) Kovovýroba: - výroba forem - kotevní ojímky - zámečnická výroba. Výroba, prodej: - dřevěné uhlí.

Kovovýroba: -povrchová úprava -práškové lakování -veškeré zámečnické práce -výroba kontajnerů na tříděný odpad -výroba kovového nábytku -židle, křesla s výpletem -kovové kostry na čalouněný nábytek a kovové nohy.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.

Kovovýroba, výroba: - dílce - střižní nástroje - jednoduché vstřikovací formy na plast Reference: - Benteler - Pekm Knobloch

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Výroba ocelových komponentů pro betonové pumpy, součástí zemědělských strojů a různých ocelových dílů užitých v železniční dopravě. KOVOVÝROBA: - svařování - obrábění - soustružení - řezání - pálení - svařování ocelových konstrukcí a jejich obrábění.

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - rotační hydromotory HMB 630 U - přímočaré hydromotory - prvky hydraulických obvodů - zakázková a malosériová výroba hydraulických válců - běžné a generální opravy výrobků - strojírenská výroba.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou více jak 15 let. Za toto období jsme realizovali mnoho zakázek širokého sortimentu od A-Z. Na stránkách této prezentace jsme pro Vás připravili ukázky našich prací, které mohou posloužit jako inspirace pro Vaši potřebu. Rádi Vás uvítáme v naší provozovně na Praze 5, kde si můžete prohlédnout ukázky ...