Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se specializuje na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku. Vyrábíme vše od podpůrných ocelových konstrukcí až po moderní interiérové prvky s širokou variabilitou. Staráme se o bezpečný provoz průmyslových strojů a zařízení – zajistíme vám servis a údržbu.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Výroba, kovovýroba, zámečnictví, montáž, demontáž: - okrasné ploty, brány, mříže - ocelové konstrukce, schodiště (rovné, točité) - vrata, zábradlí, plošiny - stavební zámečnické výrobky - ocelové dveře. Řemeslnické práce: - zámečnické. Prodej, montáž: - polykarbonát LEXAN.

Kovovýroba, výroba: - dílce - střižní nástroje - jednoduché vstřikovací formy na plast Reference: - Benteler - Pekm Knobloch

Výroba, prodej: -závěsová technika pro potrubí -školní a kancelářský nábytek -zakázková výroba.

Výroba ocelových komponentů pro betonové pumpy, součástí zemědělských strojů a různých ocelových dílů užitých v železniční dopravě. KOVOVÝROBA: - svařování - obrábění - soustružení - řezání - pálení - svařování ocelových konstrukcí a jejich obrábění.

Zakázková strojírenská výroba: -kovoobrábění -soustružení a frézování malých i rozměrných dílů.

Práce: -zámečnické -kovovýroba.

Strojírny. Oprava: - strojní zařízení. Výroba: - ozubení - strojní součásti. Práce: - soustružnické - frézování - vrtání a vyvrtání - broušení - tepelné zpracování. Frézovací centra. CNC soustruhy.

Výroba, maloobchodní prodej: -stavební konstrukce z ohýbaných trubek. Práce: -zámečnické. -kovovýroba. Vnitřní vybavení stájí.

Výroba, prodej, servis, distribuce: - rotační hydromotory HMB 630 U - přímočaré hydromotory - prvky hydraulických obvodů - zakázková a malosériová výroba hydraulických válců - běžné a generální opravy výrobků - strojírenská výroba.

Zakázková výroba, kovovýroba: -stavební konstrukce. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -zámečnictví, zámečnické, zámečník.

Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy.

Naše firma se zabývá zakázkovou kovovýrobou více jak 15 let. Za toto období jsme realizovali mnoho zakázek širokého sortimentu od A-Z. Na stránkách této prezentace jsme pro Vás připravili ukázky našich prací, které mohou posloužit jako inspirace pro Vaši potřebu. Rádi Vás uvítáme v naší provozovně na Praze 5, kde si můžete prohlédnout ukázky ...

Naše firma se zabývá: strojírenská výroba -soustružením -frézováním -broušením -svářením Provádíme kusovou i sériovou výrobu.

Zakázková kovovýroba a zámečnictví. Výroba: -bezpečnostní dveře RELIM velmi výhodné ceny -ozdobné mříže, hradby -veškeré zámečnické prvky -kovový nábytek.

Výroba: -střední a drobná kožená galanterie -aktovky -kabelky -pilotní kufry -manažerské desky. Strojírenská výroba-obrábění. Výroba jednoúčelových strojů a přípravků, prostřihovadel, vysekávacích nožů na useň.

Strojírenská výroba: -obrábění, svařování -řezání laserem, vodou, plazmou, propanem -zpracování plechu -výroba průmyslových ventilátorů, svařovaných tlakových nádob, mechanických uzávěrů, podavačů a ostatních strojních součástí.

Stavební zámečnictví, kovovýroba Provozovna: Výrobní hala, Bohuňovice, 783 14.

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...

OBCHODNÍ ČINNOST: - strojírenství - tepelná energetika KOVOVÝROBA

Strojírenství. Výroba: -zařízení pro třtinové cukrovary -hydraulické lisy -vulkanizační lisy -zařízení pro válcovny -čerpadla -obrábění, sváření.

Kovovýroba. Výroba: -řezné nástroje -obráběcí nože -vrtáky -frézy s výměnnými destičkami a licí formy.

Kovovýroba. Svařování ocelových konstrukcí.