Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
STEEL-TECH CZ s.r.o.
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se specializuje na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku. Vyrábíme vše od podpůrných ocelových konstrukcí až po moderní interiérové prvky s širokou variabilitou. Staráme se o bezpečný provoz průmyslových strojů a zařízení – zajistíme vám servis a údržbu.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Výroba: -metalurgická. Kovovýroba. Zajišťování výroby: -odlitky -modely -formy -výkovky a svařované konstrukce Dovoz a prodej: -modelové pryskyřice.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a jiných nemotorových dopravních prostředků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní ...

Kovovýroba: -kovoobrábění na soustružnických automatech -výpočty a výroba křivek pro všechny typy strojů-revolverové i dlouhotočné. Výroba: -drobné dílce do průměru 22 mm -kusová výroba velkých soustružených a frézovaných součástí.

Montáž - okenní fólie bezpečnostní, protisluneční. Zasklívání lodžií a balkonů. Dodávka a montáž - plastová okna. Klempířské práce. Zámečnické práce.

Obrábění kovů - pálení laserem Tváření plechu za studena Kovovýroba

-zámečnické práce -strojírenská výroba -obráběcí práce -nástrojářské práce-výroba přípravků -lisařské práce -výroba a montáž regálových systémů -výroba a dodávka zahradního a domácího nábytku (nábytek) -výroba sportovního vybavení sportovišť -obchodní zastoupení Lanit Plast s.r.o.- výroba různých druhů desek -kovovýroba.

Elektro, telekomunikace, kovovýroba.

Strojírna. Slévárna barevných kovů. Výroba: - jednoúčelové stroje. - sroje pro textilní průmysl. - odlitky ze slitin Cu a Al.

Výroba strojírenská: - nerezové a mosazné interiéry - bankovní prostupy a prostupy pro noční prodej - stroje pro zatáčení a vytáčení ventilů do tlakových lahví (kyslík, plyn, acetylen, vodík a hasicí přístroje) Zhotovení: - stavební konstrukce Práce: - soustružení, soustružník - frézování, frézař - obrážení vodorovné a ...

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Povrchové úpravy a svařování ...

Výroba ramp s bezpečnostními certifikáty.

Prodej, montáž a servis - garážová a průmyslová vrata - vjezdové brány křídlové a posuvné - rolovací vrata - automatické dveřní systémy - parkovací systémy a závory - pohony vrat, bran a závor včetně dálkového ovládání HÖRMANN Elektropráce do 1000V včetně revizí Prodej, montáž a servis - ...

Výroba, kovovýroba: - výrobky z plechu a ploché oceli pro manipulační a zvedací techniku - UV lampy pro hubení hmyzu - drátěný program pro vybavení obchodu: - regály, stojany, věšáky, závěsy - ocelové dlažby Zámečnické práce. - výroba obouvací kovové lžíce - lampy pro hubení hmyzu.

24.06.2015 Rozhodnutí o úpadku Výroba, prodej a montáž: -technologické nosné ocelové konstrukce, jejich části, plošina, plošiny, potrubní mosty, lávka, lávky, schody, hala, haly -zámečnické práce, zámečník -stavební zámečnická výroba, montáž -pálení ocelové plechy do tloušťky 100 mm na NC pálícím stroji 6000x2000 -příprava, ...

Řemesla, služby - jádrové vrtání betonu - svářečské práce

Výroba, velkoobchod, prodej: - kovovýroba - zámečnictví.

Firma STROJTEX byla založen 1. dubna 1958 jako státní podnik. Předmětem naší činnosti byla tehdy kusová a malosériová výroba náhradních dílů pro textilní stroje. Už ve svých počátcích se STROJTEX soustředil na vývoj a výrobu nových zařízení určených pro jutařský a lnářský průmysl a přádelny bavlny. V posledních letech jsme značně investovali do ...

Výroba -strojírenské celky pro energetiku, průmysl, stavebnictví -šnekové dopravníky, tlakové nádoby, akumulační nádrže -nerezové nádrže, potrubní cesty a spalinovody, sila -ocelové konstrukce, svařence.

Strojírenská výroba, kovovýroba: - sériová, malosériová, kusová: - hřídele, strojní díly. Obrábění, kovoobrábění: -soustružení, frézování, vrtání Strojní vybavení - CNC stroje: -soustruhy, automaty, centra.

Stolařské práce Reklamní činnost Zámečnická výroba

Výroba: -ocelové konstrukce -technologické díly pro výrobní linky -palety pro automobilový průmysl -díly do strojů a aut. Strojní vybavení: -plasma -NC 4m nůžky -NC 4m ohraňovací lis -CNC obráběcí centra.

Výroba, servis, obchodní činnost: -stroje a zařízení na zpracování masa a masných výrobků: -mělniče, řezačky, kutry, narážky, sponové uzavíračky, kostkovačky. Zpracování nerezového materiálu. Strojírenská výroba: -obrábění: -rotační díly: -zámečnické práce:

Zemní práce Kovovýroba