Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Strojírenská výroba, kovoobráběčství, CNC obrábění.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - brány, přístřešky, schody, zábradlí.

Služby: - kovovýroba - svářečské práce - obrábění - řezání laserem - výroba ocelových konstrukcí

Zakázková výroba - kusová i malosériová produkce. Kokoobrábění: - kompletní třískové CNC obrábění včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a drobné montáže - CNC soustružení, 5-osé frézování.

Zakázková kovovýroba, zámečnictví.

Kovovýroba. Výroba - ocelové konstrukce - nádrže - odpadové, skladové i obytné kontejnery - dopravníky.

Výroba rozvaděčů. Kovovýroba. Prášková lakovna.

Skupina EP INDUSTRIES se řadí mezi nejvýznamnější průmyslové společnosti, působí v oblastech - energetické strojírenství - dopravní infrastruktura - automobilový průmysl - odpadové hospodářství.

Dodávka a montáž - kompletní stínící technika, plastová okna, eurookna, kompletní stavební činnost. Kovovýroba.

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Svářečské práce Zámečnické práce.

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál Kovovýroba: - ocelové palety - ocelové přepravní systémy - dělení materiálů laserem - plasmou Výroba: - vakuové tváření plastů.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Kovovýroba: - zakázková výroba - soustružnické práce Opravy a výroba bagrových lopat - výroba příslušenství k zemědělské technice Stříhání a ohraňování materiálu dle požadavku Prodej : hraničních znaků - reflexní signalizační spreje - dřevěné kolíky na zakládání staveb

Výroba, konstrukce a výpočty: -kontrolní kola -broušená ozubená kola, etalony v kvalitě 3 DIN. Broušení, přebrušování: -ozubených kol.

-Umělecko-řemeslné zpracování dřeva -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Ubytovací služby -Návrhářská, designérská a aranžérská činnost -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -Zprostředkování obchodu a služeb -Pořádání výstav, veletrhů, ...

Výroba: - zařízení Ekoslide pro železnice a vlečky zaručující přestavování výhybek, bez nutnosti mazání kluzných stoliček

Kovovýroba - stojírny, kovoobrábění. Stavebnictví - rekonstrukce nebytových prostor - obkladačské práce - malířské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce. Výroba nábytku - kuchyně - koupelny - skříně.