Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Práce: -elektroinstalační -kovovýroba

Kovovýroba. Výroba, montáž: - mříže - schodiště, zábradlí - vrata, brány - přístřešky

Kovovýroba - výroba protipožárních dveří. Výroba kovových dveří, oken, venkovních rolet, zimních zahrad a prosklených fasád.

Zhotovením forem, střižných a tvářecích nástrojů, přípravků, výrobou malých jednoúčelových strojů, zařízení, nástrojů, přesných součástí a tvarově složitých dílců dle dodané dokumentace. Kusovou i sériovou výrobou, obráběním všech typů materiálů včetně povrchových úprav.

Služby: - stavební činnost - rekonstrukce - kamenictví - návrhy a realizace zahrad - obklady, dlažby - kovářské práce - realizace koupelen

Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do sestav -osazování desek plošných spojů včetně pájení na vlně bezoplachovou metodou.

Zabýváme se zápustkovým a volným kováním.

Dodávka a montáž strojírenských výrobků.

Renovace a opravy strojů, kovovýroba -opravy přední nápravy traktorů -opravy řízení traktorů -renovace všech typů hřídelí -soustružnické práce -broušení čepů -frézování -renovace jednotlivých dílů.

Služby: -výroba sklářských forem.

Strojírenství: -obrábění strojních dílů -zakázková výroba strojů -montáž elektrorozvaděčů pro řízení strojů.

Strojírna: - CNC frézování - CNC soustružení

Strojírna: - kovoobrábění, - soustružení.

Strojírenská výroba: - příslušenství k obráběcím strojům: - dopravníky třísek - filtrační zařízení - krytování strojů

Strojírenská výroba: - CNC obrábění (soustružení a frézování) - pálení plasmou - tváření - sváření - zámečnické práce

Výroba: - lesnické stroje - zemědělská technika - hasičská vozidla Zakázková strojírenská výroba.

Strojírenská výroba: -obrábění CNC -lisování -svařování (ocel, hliník. Výroba: -malá zahradní technika: -kultivátory stavebnicové (motory TECUMSEH)- JEN SERVIS Výroba sateliní techniky: -partner A.S.SAT-Antenne Zubehoer -stěnové držáky -stojany -prvky k upevnění stožárů -ostatní příslušenství. Zakázkové práce.

Zpracování kovů. Výroba výlisků, svařenců a výtažků z nerezi, oceli, hliníku a mosazi.

Výroba - ocelové konstrukce - kontejnery. Svařování konstrukcí, kovovýroba.

Strojírenství, výroba: - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla - motorové a interierové díly pro závodní vozy

Zámečnické a klempířské práce, zakázková kovovýroba.

Strojní výroba. Pálení na laseru. Zámečnické práce.