Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Řemeslo, práce: -zámečník, zámečnické. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vybavení hotelů, bank -výrobky z nerezu: -vnitřní i venkovní zábradlí -nábytkové a kuchyňské doplňky -atypická kovovýroba -výroba z nerezu, hliníku, mosazi, oceli (železa)

Strojírenská výroba: -zařízení v oblasti sváření, svařování plastů, svářečka, svářečky plastů WORK SP 2000–6000 CNC Kvalita svařování na našich strojích je výrazně vyšší než při svařování horkým plynem nebo extruderem.Slouží ke svařování„na tupo“desek z termoplastů dle normy DVS 2207 o tloušťce od 4 mm až 80mm a maximální délce až 6100 mm. ...

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Strojírenská výroba a konstrukce: - jednoduché a speciální stroje - technologie zařízení - komplexní dodávky technologického vybavení - nástroje - CNC obrábění kovů.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Výroba, práce: -kovovýroba, kovoobrábění -zámečnictví, zámečnické práce -svařování z oceli -nerez z oceli a hliníku -luxusní nábytek -nerezocelové schodiště a zábradlí -kované zábradlí -výstavní expozice -balkony pro panelové, rodinné domy -gastrovýrobky -nádrže, ocelové skříně -veškeré atypické výrobky -bankovní terminály -lehké a ...

Služby: -konzultace, zprostředkování stavební a strojní kovovýroby.

Strojírenství. Výroba: -speciální kovové palety pro manipulaci s výrobky -fekální vůz MVN objem 1200L -závěsné kontejnery na stavební odpad -žebříky s kovovým krytem -dílenské vozíky -pojízdné stolky -netlakové nádrže 8000L. Opravy: -rotační vývěvy -fekální vozy -malotraktory Agrostroj -GO předních náprav traktorů ...

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Naše firma se zabývá zakázkovou výrobou z nerezavějící oceli. Vyrábíme: -grily, rošty, medomety, nádoby na víno či pivo, zábradlí, podstavce pod akvária, klece na ptactvo, celé schodiště, nádoby na roztoky, nádoby na vodu, potravinářské stoly, dále komponenty k pivovarům atd.

Zakázková kovovýroba -nástavby, návěsy, přívěsy, kontejnery, svařence-ocel, hliník a nerez, branky, brány, závory, interiér, exteriér, požární vrata, mříže a ND na Zetor (1960-1996).

Kovovýroba, stojírenství - CNC obrábění - svářečské práce provozovna Na Návsi 3 252 19 Drahelčice - Rudná u Prahy

Regenerace kovů Sváření a naváření na železnici Investiční činnost Výroba komponent pro kolejovou dopravu Broušení Montážní práce Poskytování služeb pro lesnictví

Pasířství, práce s nerezy, broušení, leštění, svařování. Výroba nerezového zábradlí, madel, pojezdových bran a branek. Opláštění ocelových konstrukcí, nerezovým plechem. Kovovýroba.

Kovovýroba - kompletní výroba od jednoduchých dílů až po komplikované součástky. CNC obrábění 3D dílů s vysokou kvalitou a přesností. Čtyř-osé obrábění. Dřevovýroba. Obrábění dřeva i plastů.

Odsávací zařízení Potrubní systémy Filtrační jednotky Odprašovací zařízení Ventilátory Kovovýroba Práškové lakování

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Vývoj, zkušebnictví, výroba a servis: - UL letadla dodávka - díly pro ultralehká letadla. Kovovýroba.

Provádíme projekční a konstrukční činnost v oboru strojírenství i oblasti ocelových konstrukcí.

Kusová a malosériová kovovýroba, nástrojářství.

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Kovovýroba, ocelové konstrukce, kované ploty, vrata a dveře - schodiště - ocelové zábradlí - kovový nábytek - imitace kovářských výrobků - výroba a montáž interiérů z nerezu a mosazi - ocelové konstrukce - zámečnické práce - práce s polykarbonátem - výroba na zakázku - náhradní díly na zemní stroje - obrábění kovů - ...

Kovovýroba: - práce na karuselu CNC do průměru 1500 mm. Kovoobrábění. Nástrojárna. Zámečnické práce. Svařování. Zhotovení přípravků.