Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

STEEL-TECH CZ s.r.o.
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se specializuje na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku. Vyrábíme vše od podpůrných ocelových konstrukcí až po moderní interiérové prvky s širokou variabilitou. Staráme se o bezpečný provoz průmyslových strojů a zařízení – zajistíme vám servis a údržbu.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Kovovýroba. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxitování, Komaxit (do 2 m).

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod: - pletivo - plotové prvky. Výroba, montáž: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - automatické závory. Realizace vjezdů. Kovovýroba.

Práce: -strojírenství - strojírenská výroba -kovovýroba -třískové obrábění kovů -nástrojářství -tváření kovů: -lisování, válcování -zakázková výroba součástek, náhradní díly strojů. - CNC frézování - broušení na BPV80

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

kovoobrábění - frézování do 800x600mm

Výroba strojírenská: -komponenty pro automobilový, elektrotechnický, telekomunikační, letecký, potravinářský či hodinářský průmysl: -spojovací materiál -statorové, rotorové plechy. Lisování a přesný střih, tváření kovů.

Práce, výroba, kompletace, prodej: - kovovýroba, - odmašťovací mycí stoly pro vodou ředitelné odmašťovací kapaliny.

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

Výroba: - ocelové stožáry - zakázková kovovýroba stožárů.

Řezání a válcování závitů různých průměrů. Povrchové úpravy: -komaxit (vlastní komaxitovna) -zinkování (externě) žárové i chemické -máčení ve vodou ředitelných barvách. Výroba: -Solární systémy-montáž solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody. -Cu program (měď)-tvarování a ohýbání CU-trubek do požadovaných tvarů a sestav se ...

Výrobní družstvo . Výroba, vývoj, export, prodej : - zpracování kovů - stroje na dokončovací úpravy tiskovin - stroje na skládání papíru - rýhovací a perforovací strojky - řezačky papíru - děrovací a vázací strojky - víceúčelové zaoblovače rohů - vývoj produktů - technologická příprava - výroba nástrojů a forem - výroba ...

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Výroba a montáž: -plechová okna -skladové a archivační regálové systémy. Montáž: -elektronické prvky. Výroba: -převodové skříně -parkovací a závorová technika -lehké mobilní tribuny. Služby: -průmyslové velkosériové lakování mokrou cestou do rozměrů v = 2.700 X š = 350 mm -strojní obrábění na klasických i CNC strojích.

Kovovýroba: - svařované ocelové trubky a profily - válcované ocelové profily otevřené C, U, L - speciální válcované profily. Podélné a příčné dělení - ocelové pásy.

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Služby: - analýzy a konstrukce strojních zařízení