Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

STEEL-TECH CZ s.r.o.
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se specializuje na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku. Vyrábíme vše od podpůrných ocelových konstrukcí až po moderní interiérové prvky s širokou variabilitou. Staráme se o bezpečný provoz průmyslových strojů a zařízení – zajistíme vám servis a údržbu.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Zabýváme se kovovýrobou, provádíme povrchové úpravy kovů.

Projekce, výroba, dodávky a montáže strojně-technologického zařízení zejména pro potravinářský průmysl: - strojně-technologické zařízení pro dopravu, čištění, zpracování a uskladnění obilovin - dopravníky svislé (korečkové) - dopravníky vodorovné (řetězové, šnekové) - prvky spádové dopravy (kolena, hradítka, klapky) - ventilátory, váhy, ...

Návrh, projekce, dodávky, inženýring, realizace: - ve strojírenství - stroje pro zpracování a výrobu drcených, mletých vápenců - rekonstrukce starších provozů - mlýny, drtiče, cementárny, vápenky, mlýnice, teplárny.

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnické a klempířské prace - sváření - kvalitní povrchové úpravy - montážní práce - výroba menších strojů - strojních podskupin a dílů skládajících se především ze svařovaných konstrukcí a rámů za použití přesně tvarovaných laserem řezaných dílů, dutých profilů doplněných obráběnými ...

Kovovýroba. Výroba bytových doplňků. Kovovýroba a povrchová úprava práškovou barvou.

Kovovýroba. Výroba, práce: -nástrojů, nářadí. -nástrojárna. -tepelné zpracování kovů, žíhání, zakalení. -odmašťování kovových dílů. -kovové palety, kontejnery, skladové systémy.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Strojírenská výroba. Zámečnictví. Svářečské práce. Soustružení CNC. Frézování CNC. Řezání plasmou.

Výroba, prodej: - dílce a komponenty pro automobilový průmysl - kovovýroba. Služby: - autodoprava a logistika - kovoobrábění.

Ubytování: -ubytování v podkroví -ubytování 1.patře -ložnice -2 lůžka -koupelna -sprcha -wc obývací pokoj -kuchyňka -vinný sklípek -degustace.

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Výroba: -odlitky a ingoty -díly lodí a výkovky -montované celky -ocelové konstrukce a stavby -energetická zařízení,petrochemie -engineering -ocelárna a slévárna -kovárna -těžká mechanika -mostárna -ohýbárna trubek -energetické strojírenství -finální dodávky.

Klempířství. Kovovýroba. Práce, řemeslo: - stavební klempířství - zpracování plechů a profilů - pískování - otryskávání - lakování práškovými barvami - vysekávání - ohraňování na ohraňovacích lisech - tváření na výstředníkových lisech - válcování na profilovací lince - svařování - povrchová úprava kovů (komaxit).

Strojírenská výroba, dodávky: -ložiska, příslušenství ložisek, ložiskové komponenty, upínací ložiska -kluzná ložiska a pouzdra -lineární vedení, kuličková pouzdra, lineární moduly, vodící tyče -těsnící technika - gufera (hřídelová těsnění), manžety, stírací kroužky -válečkové řetězy -manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, ...

Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

středisko KOVOS Zakázková výroba: - rotační součásti na univerzálních CNC soustruzích - soustružení, frézování, broušení na klasických strojích.

Projekt, montáž včetně zemních prací: -plynofikace měst, obcí, výrobních areálů a budov, bytových domů, rodinných domů, bytů, regulační stanice, odorizace -voda: -uliční vodovodní vedení (litina, tlakové PVC, PE, HD) -příslušenství -armatury -kanalizace, hlavní stoky(PVC hladké, žebrované, PE, korugované, sklolaminát, kamenina, ...

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Innovate Technology Solutions s.r.o. je strojírenskou výrobní společností, jejíž produkty mají uplatnění v širokém spektru strojírenského průmyslu.

Výroba: -plechové radiátory -pracovní stoly -kovové regály -skříňky na nářadí -hobby panely na nářadí -škrabky a lopaty na sníh -plechové konvičky a konve -tvořítka na cukroví -cedníky na noky a játrovou rýži -nerezové cukřenky, cedníky -formičky-bábovičky a věnečky -dortové formy z pocínovaného plechu i nerezu -hrnky z pocínovaného ...

Služby: -kovovýroba -výroba lázeňských koupelnových kamen z nerezu -zámečnické práce -žaluzie předokenní, markýzy, sítě proti hmyzu. Provozovna: Jeníčkova Lhota č.15.

Výroba: - široký sortiment výrobků těžkého strojírenství včetně investičních celků - bezešvé ocelové vysokotlaké láhve - ocelové kontrukce - hasicí technika.

Zajistíme pro Vás strojní výrobu - ocelové konstrukce - obrábění - odlévání - odlitky.

Zámečnictví a výroba ocelových konstrukcí. Brány, branky, vrata, schodiště, zábradlí, mříže, žebříky, poklopy, výtahové šachty, kontejnery, násypky, lávky, mostní konstrukce, obloukové haly, prosklené stěny. Výroba strojů Šnekové dopravníky, pásové dopravníky, diskové dopravníky, drtiče, mlýny, míchadla, fluidní splavy.