PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

STEEL-TECH CZ s.r.o.
Společnost STEEL-TECH CZ s.r.o. se specializuje na výrobu ocelových konstrukcí, technologických celků a kovovýrobu na zakázku. Vyrábíme vše od podpůrných ocelových konstrukcí až po moderní interiérové prvky s širokou variabilitou. Staráme se o bezpečný provoz průmyslových strojů a zařízení – zajistíme vám servis a údržbu.
STEEL-TECH CZ s.r.o.
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 05.01.2015 do 31.12.2020 Stolařství Brožina. Výroba nábytku na zakázku. Vyrábíme boudy pro psy.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 01.09.2013 do 01.09.2015 Zámečnické práce

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 23.04.2012 do 31.12.2022. Stavební dokončovací práce. Zámečnictví.

Datum zániku:31.03.2014 Kovoobrábění, kovovýroba: -soustružení výrobků na soustružnických automatech, poloautomatech -soustružení-podélné, příčné -vrtání, stružení, řezání závitů -NC i CNC strojích -výroba kusová i sériová -frézování klasika i CNC frezka -obrábíme železné i neželezné kovy a plasty

Kovovýroba, konstrukce, vazníky. Zámečnictví. Klempířství.

Výroba na zakázku: -kovovýroba (pasířství, zámečnictví, svařování speciálních materiálů, kovoobrábění i opravy auto-moto dílů). Výroba a montáž: -zábradlí, schodiště, různé doplňky do interiéru a exteriéru.