Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Výroba: - regály - ploty - zábradlí - balkónová, schodištová zábradlí - lavičky, stojany - skladové regály - záchytné vany - reklamní stojany - billboardy - poutače. Kovoobrábění, drátěný program. Sídlo: Plynárenská 139 753 01 Hranice.

Prodej výrobků Třineckých železáren: - kontislitky - bloky - bramy - sochory - železniční kolejnice širokopatní, výhybkové kolejnice, tramvajové kolejnice, kolejnice pro důlní a polní dráhy, lišta kolejové brzdy - komponenty pro kolejový svršek (podkladnice, kluzné profily, svěrky, spojky) - úhelníky rovnoramenné.

Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.

Kovovýroba, svařování, zámečnické práce. Výroba a montáž vyrovnávacích můstků.

Strojírenská výroba. Výroba, dodávka: - hutní a strojírenské technologie - montované celky - zásobníky na stlačené technické plyny a zemní plyn. Výroba a oprava průmyslových pecí. Servis strojírenských a hutních zařízení. Inženýring.

Strojírenská zakázková výroba včetně výroby prototypů. Návrh, výroba: - vibrační třídiče a podavače (včetně typu Mogenzen). Výroba: - formy pro lisování pryže. Dodávky: - pryžové výlisky. Svařování, svářečské práce. Obrábění, obráběčské práce. Soustružení, soustružnické práce. Kalírna, kalení. Výroba: - plničky 5l soudků na pivo ...

Výroba: - ohyby z trubek a profilů - ohýbané profily.

Strojírenská výroba, kovovýroba, práce. Výroba: - ocelové konstrukce - jednodušší stroje a zařízení. Povrchová úprava kovů. Výroba: - plastové láhve. Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní. Výhradní zastoupení pro Českou republiku servis, montáž: - speciální záchytný letecký systém firmy AERAZUR France ...

Kovoobrábění, kovovýroba. Specializací společnosti je třískové obrábění kovů frézováním a soustružením na CNC strojích. S přibývajícími požadavky trhu byla činnost rozšířena o válcování závitů, broušení a svařování kovů. Provozovna Studénka: - Matiční 8, 742 13 Studénka, - tel.: 556413333 - freso.studenkafresocomp.cz.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Svařování. Kovovýroba.

Kovovýroba: - kované mříže - ploty, brány - balkóny - okenní mříže - schodiště - kování - komponenty.

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Zateplování budov. Kovovýroba. Stavební práce.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Velkoobchod: - hliník. Práce: - kovoobrábění - zámečnické.

Kovovýroba: - stojany - gondoly - výstavní stánky - interiéry kanceláří - cívky - regály.

Opravy: - železniční osobní, nákladní vozy, tramvaje. Strojírenská výroba.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Kovovýroba. Výroba z nerezového materiálu. Svařování kovů. Práškové lakování. Sídlo firmy: - Albrechtická 1791/178, Krnov.

Kovovýroba. Povrchová úprava kovů: - práškové lakování, komaxitování, Komaxit (do 2 m).

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod: - pletivo - plotové prvky. Výroba, montáž: - automatické vjezdové brány - garážová vrata - průmyslová vrata - automatické závory. Realizace vjezdů. Kovovýroba.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Výroba: - ocelové stožáry - zakázková kovovýroba stožárů.