Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Strojírenská výroba. Soustružnické práce. Frézování. Řezání vodním paprskem. Tváření materíálu. Tryskací zařízení. CNC obráběcí stroje. Kusové zakázky. Sériové zakázky pro kolejová vozidla.

Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické - soustružnické, frézařské, lisařské práce. Výkup, sběr: - druhotné suroviny - likvidace autovraků - palety - autodopravy.

Zpracování plastů vstřikováním. Kovovýroba. Zámečnická výroba: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení na plocho a na kulato.

Výroba: -svařence do 2tun.

Výroba, montáž, dodávky: - stroje a zařízení z oboru - sladovny, pivovary, pekárny, cukrovary, konzervárny - parní kotle a tlakové nádoby. Montáž, repase: - kotelny.

Tlaková slévárna hliníku Výroba: -odlitky ze slitin hliníku do hmotnosti cca 3 kg. Využití: -automobilový průmysl -elektrotechnický průmysl -spotřební průmysl -obráběcí stroje. Certifikace ISO 9001:2000 Strojní závod: -kovovýroba zámečnická -soustružnické a frézařské práce -broušení na plocho a na kulato. Svářečská ...

Nástrojárna a servis. Konstrukce a výroba : - upínací adaptéry a desky pro stavební stroje - čepy a pouzdra pro stavební stroje - lžíce pro stavební stroje - výroba upínačů - speciální díly, náhrady origo dílů - lisovací nástroje - přestavby strojů Prodej : - gumové pásy na stavební stroje - zuby a zubové systémy pro lopaty ...

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové přepravní palety a vozíky - garážová vrata - skokanské můstky - zábradlí - konstrukce - mříže - protipožární dveře.

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Návrh, projekce, dodávky, inženýring, realizace: - ve strojírenství - stroje pro zpracování a výrobu drcených, mletých vápenců - rekonstrukce starších provozů - mlýny, drtiče, cementárny, vápenky, mlýnice, teplárny.

Kovovýroba. Zámečnictví. Pasířství.

Zámečnictví Výroba: - zámečnická - kovovýroba. Zpracování nerezu a hliníku.

Výroba, výzkum, vývoj: - filtrační lisy (300-1500 mm), - čistírny odpadních vod - ostřikovače plachetek - obslužné plošiny, zásobní nádrže. Dodávka technologických celků: - filtrace suspenzí a odvodňování kalů čistíren i odpadních vod. Služby: - filtrační testy a poloprovozní zkoušky - návrhy typů a velikosti filtračního ...

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.

Kovovýroba. Zámečnické práce: - svařování. Dělení materiálů. Kusová i sériová výroba.

Kovovýroba Práce: - zámečnické, zámečník.

Výroba, oravy: - automobilové nástavby - zámečnické práce - kusová i sériová výroba.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Půjčování: - dvouosé vleky. Kovovýroba.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.