Radim Pobuda - výroba válců
PROFORGE spol. s r.o.

Kovovýroba nabízí zakázkovou kusovou i velkosériovou výrobu kovových součástí. Je možné realizovat výrobky takřka z jakéhokoliv materiálu. Strojírny v ČR nabízí vysoký standard výrobu plynoucí z dlouhé tradice, a to v oblasti výroby materiálů i obrábění.

KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
Ryze česká výrobní společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se specializuje na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu. Širokému spektru zákazníků, mimo jiné z řad automotive či nábytkářských řetězců, nabízí nejen samotnou produkci výrobků, ale i kompletní škálu služeb včetně vývoje, testování, optimalizace a logistiky. Kromě zakázkové kovovýroby nabízí i ...
KOVONA SYSTEM, a.s. - specialisté na velkosériovou zakázkovou kovovýrobu
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
ZAKO Turčín, spol. s r.o., se sídlem v Zlíně-Březnici, je moderní strojírenský podnik fungující již od roku 1996. Základními obory podnikání jsou zámečnictví, kovoobrábění a výroba montážních celků a strojírenských dílů na zakázku. Průběžně modernizujeme provoz a zlepšujeme naše výrobky. Mezi strojním vybavením máme k dispozici i 7-osý svařovací ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - moderní strojírenský podnik na Moravě
Povrchové úpravy : - kovy Výroba: - stroje Svařování: - kovy Zámečnictví.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Kovovýroba. Práce: -ostření nástrojů -kovoobrábění, mechanická úprava kovu -zámečnictví.

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Práce: -strojírenství - strojírenská výroba -kovovýroba -třískové obrábění kovů -nástrojářství -tváření kovů: -lisování, válcování -zakázková výroba součástek, náhradní díly strojů. - CNC frézování - broušení na BPV80

Výroba strojírenská: -komponenty pro automobilový, elektrotechnický, telekomunikační, letecký, potravinářský či hodinářský průmysl: -spojovací materiál -statorové, rotorové plechy. Lisování a přesný střih, tváření kovů.

Zakázkové zpracování plechu. Komplexní služby v oboru zpracování plechu do tloušťky 6 mm. Výroba: - plechové přístrojové krabičky, krabice, skříně, panely, kryty zařízení, moduly pro vestavby do 19'' rack skříní a jiné plechové díly dle požadavku. Výrobní technologie: - řezání - děrování, vysekávaní, prostřihování - ohýbání, ...

Služby, práce: -telekomunikace Televizní instalace. Kovoobrábění: -na CNC* strojích. Lisování: -plechy tloušťky 1-4 mm, rozměry do 600-1200 mm.

Klempířství. Kovovýroba. Práce, řemeslo: - stavební klempířství - zpracování plechů a profilů - pískování - otryskávání - lakování práškovými barvami - vysekávání - ohraňování na ohraňovacích lisech - tváření na výstředníkových lisech - válcování na profilovací lince - svařování - povrchová úprava kovů (komaxit).

Nástrojárna. Kovoobrábění, kovovýroba: - soustružení, frézování, broušení, vrtání a elektoobrábění Výroba, prodej: - formy na plasty.

Konstrukce, výroba: - formy pro vstřikování plastů, - soustružnické práce, - frézování.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Výroba, kovovýroba: -přesné komplety technologií plošného tváření, svařování -gastronomické zařízení, příslušenství nerez -zdravotní nerez příslušenství -nemocniční lůžka -elektrické rozvaděče -atypická výroba -kovové sestavy. Práce: -vystřihování na CNC* lisech -obýbání na CNC* ohraňovacích lisech -svařování plechů ...

Práce: -stavební zámečnické -kovovýroba.

Strojírenská výroba, kovovýroba: -řezné ocelové nástroje. Frézy: -ocelové, kuželové, tvarové, kotoučové, rychlořezné frézy Vrtáky: -ocelové. Tepelného zpracování kovů: -vakuová kalírna ocelí.

Kovovýroba: - brány - garážová vrata. Oprava, servis: - dojící technika - dojící zařízení. Prodej náhradních dílů.

Služby: -distributor FEM programů fy SAMTECH (Samcef, SamcefField, OOfelie a BossQuattro) pro ČR a SR. -konstrukční práce (stroje a zařízení, dopravní a manipulační technika, vývoj). -FEM výpočty (statika, dynamika, stabilita, teplo, únava, lom, multibody systémy, multifyzikální problémy).

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Výroba strojírenská, kovovýroba. Práce: -zámečnické -obrábění: -třískové: -soustružení, frézování, obrážení -dekroerozivní: -řezání drátem -vyjiskřovačka -broušení.

Předmětem naší práce je kompletní výroba a dodávka lisovaných, svařovaných a bodovaných výrobků a dílců. Díky důmyslnému řemeslnému zpracování, zkušenému dlouholetému týmu a profesionálnímu technologickému zázemí jsme firmou schopnou stát se Vaším flexibilním partnerem. Nabízíme spolehlivé, kvalitní a rychlé služby v oboru zpracování kovů a oceli ...

Kovovýroba: - šrouby, matice, prsteny - tvarovky - těsnící materiály. Zakázková výroba: - rybářské potřeby.

Práce: -zámečnické -nástrojářské -rytecké -obrábění kovů -zpracování plastů, lisování plastických hmot -gravírování kovů. Výroba, prodej: -formy pro lisování -lisovací nástroje -jednoúčelové automaty.

Práce: -kovovýroba -svařování lehkých kovů.

Výroba: -střižných nožů do všech typů tabulových nůžek -lišt do ohýbaček plechu a plochých dřevařských nástrojů -kovovýroba.