Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Prodej, servis a opravy - výpočetní a kancelářská technika - dotykové pokladny s tiskárnou - notebooky, počítače.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ekologické odmašťovací stoly: -autodílny, galvanovny, opravny -nýtovací technika: -trhací, maticové, šroubové nýty, nýtovací zařízení ruční, pneumatické, akumulátorové -vybavení autodílen.

Truhlářství. Výroba, prodej: -kuchyně -kanceláře -koupelny -interiéry -masiv výroba.

Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata, brány - schodiště, zábradlí - zámečnické práce - svářečské práce.

Internetový obchod s nábytkem. Prodáváme luxusní, moderní a designový nábytek do domu, bytu, pracoven i kanceláří.

Výroba, prodej, montáž: - plechové garáže - kotce pro psy - garážová vrata - zahradní domky - haly

Projekce, vizualizace staveb. Realiazce: - montované haly - ocelové konstrukce, železobetonové skelety - opláštění hal a střešní opláštění - ocelové podesty a schodiště.

Truhlářská výroba - kuchyně - nábytek - dveře - obývací stěny - dětský nábytek - ložnice - vestavěné skříně, ... - interiérové a venkovní dveře - vybavení škol

Prodej brusných nástrojů z materiálů na pružné podložce. Výroba brusných kotoučů, výseků, pásů, archů, rolí.

Vznik firmy se datuje od roku 1993. Hlavní její činností jsou agroslužby (prováděné moderní zemědělskou technikou firmy "JOHNDEERE"), v jejichž rámci provozujeme také autodopravu, zimní údržbu silnic, opravy lesních cest atd. Další náplní naší práce je provoz zámečnické dílny, zabývající se převážně stavebním zámečnictvím a kovářstvím. V rámci ...

Zámečnictví - zámečnické práce - ocelové konstrukce - posuvné a křídlové brány - elektrické pohony pro vrata TOUSEK - údržbářské práce Prodej včetně náhradních dílů - čtyřkolky Servis - čtyřkolky

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářská -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -dětský nábytek.

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -kanceláře -ložnice.

Dodávka: - dopravní pásy Prodej: - oleje - maziva - kroužky - veškerá ložiska - válečkové řetězy - klínové řemeny - gufera

Podej pronájmem, repas: - kontejnerů a buněk - buňky a kontejnery obytné, sanitární, skladové a technologické.

Hygienické zboží - papírová hygiena - mycí a úklidové prostředky - osobní hygiena - průmyslové zboží - obalový materiál

Internetový prodej ručního nářadí, elektrického nářadí, obráběcích a tvářecích strojů, řezných nástrojů, manipulační techniky, dílenského vybavení, svařovací techniky, zahradního nářadí, motorových i převodových olejů, bio olejů, mazacích tuků a filtrů.

Fólie z polyethylenu - LDPE. Obaly jsou dodávány ve formě plochých fólií, přířezů, hadic, polohadic, pytlů, přířezů, sáčků nebo tašek. Fólie je možné dále upravovat: - UV stabilizace - antistatické úpravy - antikorozní ochrana - pro přímý styk s potravinami. - perforace, děrování - barva, potisk.

Maloobchod, prodej: - počítače - počítačové sítě - tiskárny a multifunkční zařízení - zálohovací zdroje Služby: - servis výpočetní techniky - počítačové sítě

Velkoobchod s obalovým materiálem: - obalové materiály z LDPE - vícevrstvé obalové materiály s bariérovými vlastnostmi - obalové materiály z HDPE - obalové materiály z LLDPE - průtažné (stretch) fólie Kancelář: Kamenice 113 Náchod, 547 01 tel/fax: 491421667

Firma Servis PV se zaměřuje na servis výpočetní techniky, nákup komponentů, sestavování a instalaci počítačů dle přání zákazníků. Servis společnost zajišťuje nepřetržitě a mimo to se postará i o zálohu dat, čištění počítačů a zabezpečení.

SSF – servis elektroniky provádí pozáruční servis různých zařízení například fotoaparátů, mobilů, notebooků, dataprojektorů, herních konzolí a mnoho dalšího. U daných zařízení dělá i čištění, které je důležité zejména u chladících systémů.

Obalové materiály: -obaly, tácy servírovací, grilovací, dózy, dóza, kelímky, kelímek, boxy, jídelní misky, miska, gastro nádoby, nádoba, stojací a vakuové sáčky, sáček, doypack, sterilizační obaly, s ouškem, zatavitelné -hliníkové, hliníková, AL, PP, OPS, PE, HDPE -potisknuté technologií IML. Technologie: -konvektomaty řady RETIGO -míchačky, ...

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - obalové materiály, tašky, sáčky, kelímky, vaničky - krabice, krabičky, kartony, tácky, podložky - dekorace, ubrousky, ubrusy, - balící a dárkové papíry - hygienické zboží, ručníky, utěrky, mýdla, HACAP.