Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Zakázková výroba: -kuchyňské linky na míru -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Zakázková výroba: - kuchyňské linky na míru - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (dětské a obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Realizace staveb. Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě. Výroba, montáže strojních zařízení.

Montáže technologických zařízení a ocelových konstrukcí. Zámečnické a topenářské práce. Dodávky a montáže kotlů, ohřívačů TUV, výměníkových stanic Demontáž původního zařízení. Sídlo: - Strání, Na Kopci 34.

Informační systém WinFAS: - ERP systém architektury client/server pro střední společnosti - vývoj, údržba, implementace, podpora Školení a poradenství: - ekonomická, daňová - práce s počítačem, kancelářský SW - daňové poradenství Prodej a servis HW: - počítače, příslušenství, spotřební materiál - sítě, kamerové ...

Truhlářství. Výroba: - obývací pokoje - dětské pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - schodiště - stoly, židle a další nábytek.

-Specializovaný maloobchod

Stavební práce, stavební činnost. Občanské stavby. Stavby průmyslové, zemědělské, vodohospodářské a dopravní. Zámečnictví, výroba ocelových konstrukcí - haly, sklady Truhlářství: - výroba: - nábytek, okna, dveře, podlahy, altány.

Výroba a montáž technologických zařízení a veškerých zámečnických prací. Služby: - zámečnictví - obrábění - ocelové konstrukce - výroba komponentů.

Výroba, dodávka: - brusné kameny pro broušení mramoru, žuly a keramiky.

Velkoobchodní prodej brusiva, brusných prostředků a nástrojů pro opracování materiálů.

Výroba, obchod, prodej, montáž: -nábytek kancelářský operativní (6 řad) -nábytek kancelářský manažerský (6 řad) -školní nábytek -sedací nábytek (NEXT, POLI, ANDRA, SIRIO) -pokládka podlahových krytin.

Zakázkové práce, dodávky a montážní práce, velkosériová výroba: -zámečnické v materiálu třídy 11, 17. Práce na výstředníkových lisech: -lisy 25-100 tun, materiál max. 5mm.

Prodej, eshop, internetový obchod: - motorové oleje - pro osobní, užitková vozidla, pro zemědělskou techniku, pro motocykly, pro lokomotivy, lodní a plynové motory, zahradní techniku - převodové oleje - průmyslové oleje - hydraulické, převodové, pro obráběcí stroje, pro pneumatické mechanismy, maziva pro potravinářský průmysl - ostatní ...

Velkoobchod, velkosklad, prodej - papírové a hygienické potřeby: -toaletní papír -dámské hygienické vložky -ubrousky - dekorativní, gastro, prostírací -kapesníky -balící papír -vata -sáčky, sáček -alobal klasický, grilovací -kuchyňské role -papírové tácky, talíře, plastové nádobí, příbory -párátka, párátko -špejle -kelímky, ...

Naše společnost nabízí se sídlem v Mostě nabízí svým zákazníkům formy na betonové bloky, svodidla, silniční panely, parkovací zábrany, grefa panely a další. Jedná se o betonový systém, který je díky svým fyzikálním vlastnostem, ceně a rychlosti výstavby, revoluční v oblasti stavebnictví. A abyste si takový blok mohli vylít, musíte mít formu. ...

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Prodej: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích pokojů -kuchyňské linky -postele -obývací stěny -dveře.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský, pracovní - sestavy do obývacích pokojů - kuchyňské linky, kuchyně - ložnice, postele - obývací pokoje - dveře.

Výroba montážní techniky: - prvky konstrukční - stěny a kabiny s ochrannými vlastnostmi

Svět montovaných hal. Společnost UNIHAL Otrokovice nabízí montované haly, ocelové konstrukce a opláštění průmyslových staveb ve vysoké kvalitě za dobré ceny. Dodáme výrobní haly, sklady, autosalony, zemědělské haly, sportovní haly, potravinářské haly, ULO sklady, chladírenské, mrazírenské haly, rekonstrukce hal. Dodávka celá ČR a SR. ...

Skříně na míru - vždy originální řešení prostoru: - vestavěné skříně na míru se staly neodmyslitelným doplňkem, obývacích pokojů, ložnic a dětských pokojů miliónů domácností po celém světě - vestavěné skříně dokonale využívají prostor a poskytují nepřeberné množství i variabilitu úložných ploch. Kancelářský nábytek: - kompletní přestavba ...

Obchodní činnost - prodej materiálu pro truhláře Truhlářské práce Zakázková výroba - dřevěné obaly Zakázková výroba - nábytek Výroba - reklamní předměty Zakázková výroba - dveře