Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Výroba: - ocelové konstrukce - ocelové víceúčelové haly a objekty o rozponu od 8 do 60 metrů bez vnitřních podpor - svařené konstrukce včetně opracování.

Společnost Euro Security Labels and Packaging s.r.o. je předním výrobcem prvotřídních samolepicích plomb, pečetí a bezpečnostních hologramů, které zajistí funkční ochranu vašich výrobků, dokumentů i cenin. Nabízíme kompletní realizaci zakázky od grafického návrhu přes výrobu, aplikaci až pro řešení logistiky. Výroba, výrobce, produkty, ...

Návrhy a realizace speciálních fasád a interiérových prvků. Imitace kamene, dřeva a jiných materiálů do exteriérů a interiérů. Malé stavby z izolačních panelů. Dodávky a montáž ocelových konstrukcí. Odvětrávání fasády.

Autoservis. Služby, oprava: -pravidelné kontroly osobních i dodávkových vozidel -olejový servis, výměny náplní -diagnostika, nejmodernější 3D geometrie John Bean Visualiner, opravy podvozků -pneuservis, pneumatický detektor vůle v zavěšení -opravy a plnění klimatizací -příprava a provedení STK, EM -opravy karoserií s pomocí rovnacího rámu ...

Truhlářství. Práce: -zakázková výroba, zaměření, poradenství -kuchyňské linky, kuchyň, kuchyně -vestavěné skříně -nábytek do provozoven, ordinace, kanceláře -dětské pokoje, postele, skříň, komoda -podsíňové stěny, obývákové stěny -kompletní dodávka a montáž.

Firma Dvabráchové se zaměřuje na výrobu designového nábytku z kaučukového dřeva. Výroba školního a kancelářského nábytku.

Velkoobchod, prodej, servis: - obaly - obalový materiál pro prodejny a průmysl (mikroten, papír, plastové kelímky, tácky atd.) - registrační pokladny - digitální váhy.

Kovoobrábanie Zámočníctvo Reklamné činnosti Sprostredkovanie obchodu Sprostriedkovanie dopravy Podnikatelské poradenstvo Výroba prívesov a návesov Leasing spojený s financovaním Maľovanie, lakovanie a sklenárske práce Vydavatelské činnosti /mimo tlačiarenských prác/ Prenájom strojov a prístrojov bez obsluhujúceho personálu Povrchové ...

Provádíme veškeré revizní práce na tlakových zařízeních (např. vzdušníky, expanzomaty, vodárny), školíme obsluhy tlakových nádob, zpracováváme potřebnou dokumentaci. Dále zajistíme odborné prohlídky nízkotlakých kotelen.

Realizace: - generální dodavatel průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí průmyslových objektů (hal) - dodávka a montáž střešních a stěnových plášťů z PUR, PIR, minerálních panelů včetně klempířských prvků - střešní světlíky - zámečnické výrobky.

Velkoobchod: - maziva, oleje Shell - motocyklové oleje - převodové oleje - hydraulické oleje - strojní oleje - plastická maziva - elektroizolační oleje

Výroba, prodej: - nábytek: - bytový - postele, sedací a ložnicové sestavy - hotelový (pro ubytovací zařízení) - kancelářský - speciální nábytek pro zdravotnická pracoviště, ústavy sociální péče. Zakázková výroba nábytku.

Stolařství, truhlářství: -jídelní, restaurační, designové stoly Zakázková výroba, zaměření, zpracování návrhu ve 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývací a studentské pokoje, ložnice, šatny, restaturace, kanceláře, pracovny, vestavěné skříně.

Kovovýroba. Návrh, výroba, montáž: -stroje a zařízení pro všeobecné účely -kovové konstrukce -aparáty a technologická zařízení pro sklářský a chemický průmysl, energetiku a teplárenství -kotle -tělesa -kontejnery. Povrchové úpravy a svařování: -kovy. Tryskání ocelovou drtí. Nátěry. Izolování: -konstrukce. Instalace: ...

Dřevovýroba, prodej, restaurace, služby. Pilařský provoz: -stavebního řeziva -truhlářského řeziva -vazby -pořez ve mzdě. Výroba palet: -EUR palety -atypické palety. Palivo: -pilařské odřezky v délkách 2 - 4 metry -krácené odřezky -špalky. Výroba atypických obalů: -pro zemědělství -pro průmysl. Výkup kulatiny, ...

Výroba, prodej, rozvoz zboží k zákazníkovi do 24 hodin: -obalové materiály: -etikety, fólie, obaly -sáčky -kornouty, tašky -vaničky a kelímky, pohárky, misky -papírové krabice (dárkové, na chlebíčky, pizzu), skládané -gastro a párty program: -tácky, příbory, brčka(slámky), míchátka, párátka -kelímky -nádobí z umělé ...

Výroba nábytku na zakázku: - pro domácnosti, kanceláře, čekárny i jiné prostory.

Opravy - autoplachty Výroba - autoplachty Dodávka a montáž - obloukové haly Dodávka a montáž - obloukové haly Digitální potisk - velkoplošný digitální potisk

E-shop: - kancelářské potřeby - papíry, bloky, obálky, psací potřeby - tiskárny, tonery, cartridge - kancelářské židle.

Zakázková výroba nábytku pro rodinné domy, byty - kuchyňské linky, vestavěné skříně, masivní dveře, obývací a dětské pokoje, ložnice nebo atypického nábytku. Vybavení kanceláří, restaurací a obchodů.

Prodej, oprava, servis: - audiovizuální technika - dataprojektory, ozvučení, interaktivní tabule

Společnost Truhlářství Golian - Josef Golian se zabývá zakázkovou výrobou interiérů rodinných domů či bytových jednotek. Dále také výbavou lékáren, obchodů nebo kanceláří. Ke své práci především používáme různé druhy masivního dřeva a také laminátové desky nebo výrobky z postformingu. Hlavním cílem je produkovat kvalitní výrobky ke ...

Prodej a montáž: - okenní fólie ochranné, bezpečnostní - stínící technika - žaluzie, rolety, markýzy a okenní fólie tepelně-izolační i protisluneční.

Truhlářství. Zakázková truhlářská výroba: - nábytek na míru pro byty, kanceláře či prodejny - kuchyňské linky (včetně dodání spotřebičů) - vestavné skříně - kancelářský nábytek, vybavení prodejen - dětské pokoje - ložnice - obývací stěny - koupelnový nábytek - dveře, různé atypické doplňky. Služby: - konzultace, měření - ...