Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Dárkové obaly v módních barvách a dekorech. Dárkové krabičky, dárkové tašky, dárkové sáčky, dárkové a obalové papíry, vázací stuhy, aranžérské potřeby, obaly na víno - tašky na víno i krabice na víno.

Zpracování: - digitální fotografie. Prodej: - výpočetní technika - tonerové kazety. Servis a modernizace: - výpočetní technika-renovace - tonerové kazety. Poradenská činnost, údržba: - ekonomický software.

Individuální přístup při zařizování interiérů. Nábytek, svítidla a bytové doplňky významných světových designérů. Vybavení bytů, kanceláří, hotelů a restaurací dlouholeté zkušenosti. Poradenství, studie a návrhy interiérů. Odborná montáž.

Prodej nábytek: -kuchyně -pokoje-obývací, dětské a studentské, ložnice -vestavěné skříně -koupelny -interiéry -kanceláře

Velkoobchod, maloobchod, výroba, prodej: - obaly - obalové systémy - folie - pásky - HDPE a LDPE fólie - etikety.

Produkty: - hliníkové rastrové fasády - okna, dveře - střešní světlíky - zimní zahrady - provětrávání fasád - interiérové příčky - celoskleněné zábradlí

E-shop. Prodej pomůcek na manikúru. Vše pro manikúru.

Společnost RENOLIT Tábor s.r.o. sídlící v Táboře zastupuje celosvětovou technickou kompetenci, moderní design výrobků a partnerský servis v oblasti zušlechťování povrchových ploch. Svým zákazníkům nabízíme dekorativní, vysoce kvalitní a trvanlivé produkty z umělé hmoty. Naše produkty zušlechťují povrchové plochy, utěsňují, chrání, stabilizují a ...

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Výroba. dodávka: - pozemní, zámořská balení - průmyslové obaly

Zakázková výroba: - zámečnictví - ocelové konstrukce - montáž, svařování - povrchové úpravy

Eshop, internetový obchod 10W-40, prodej: - autobaterie - motobaterie - motorové oleje. Prodávané značky: - Bars, Bjorn, Fiamm, Novelbat, Paramo, Poweroad, PowerX, Rowe, T.Y.L., Varta.

Revize vyhrazených tlakových zařízení: - zásobníky vzduchu, expanzomaty, bojlery, akumulátory a další tlakové nádoby stabilní. Školení obsluhy tlakových nádob.

Služby: -bezdrátové sítě WiFi -internetovou telefonii VoIP -strukturovanou kabeláž. Prodej: -výpočetní technika: -PC sestavy, počítače, notebooky -HW hardware a SW software.

Služby: - revize a zkoušky plynových zařízení v rozsahu: c, e, f, g - propan, butan, CNG, techncké plyny, plynovody, NTL, STL a VTL, domácí spotřebiče, kotelny nad 50kW - revize tlakových nádob a kotlů: NA, TK4.

Montážní práce: - jeřábové dráhy - mostové jeřáby - ocelové konstrukce - manipulace s břemeny (demontáže, montáže).

Strojírenská společnost. Kovovýroba: - konvenční i CNC obrábění železných, neželezných kovů a plastů Výroba: - ocelových konstrukcí a svařenců z konstrukční i nerezové oceli. Vyhlídkové lety na letounech Zlin Z-126 a Zlin Z-43. Půjčování letadel. Startujeme z letiště Chotěboř.

Velkoobchod, výhradní distribuce, prodej: -vybavení pro kosmetické a pedikerské salony -tělová kosmetika -nástroje a přístroje na manikúru a pedikúru pro profesionály i domácí použití -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pro péči o nohy -pomůcky nehtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, přístroje -laboratorní, masážní ...

Expedo – praktický nábytek Těžištěm naší činnosti je online prodej nábytku do bytu i kancelářských prostor. Dodáváme postele, sedačky a pohovky nebo moderní šatní skříně. Nabízíme i výprodej staršího nábytku a slevové akce.

Revize - vyhrazená plynová zařízení - vyhrazená tlaková zařízení a kotle Školení - obsluhy - vyhrazené plynové zařízení - tlaková zařízení a topiči nízkotlakých teplovodních kotlů

Prodlužování - vlasy Kosmetické služby Pedikúra - manikúra - nehtová modeláž E-shop - pomůcky pro manikúru a pedikúru Masáže

Společnost GROZA s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti zámečnické výroby. Díky nim jsme schopni vyrábět nejen malé konstrukce, ale i velké celky. V našem portfoliu naleznete ocelová vrata, dveře, schodiště, světlíky, kontejnery, rampy, stavební buňky či ocelové konstrukce. Naleznete nás na adrese Černá cesta 145, Olomouc. Zámečnická výroba, ...