Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Výroba. dodávka: - pozemní, zámořská balení - průmyslové obaly

Zakázková výroba: - zámečnictví - ocelové konstrukce - montáž, svařování - povrchové úpravy

Eshop, internetový obchod 10W-40, prodej: - autobaterie - motobaterie - motorové oleje. Prodávané značky: - Bars, Bjorn, Fiamm, Novelbat, Paramo, Poweroad, PowerX, Rowe, T.Y.L., Varta.

Revize vyhrazených tlakových zařízení: - zásobníky vzduchu, expanzomaty, bojlery, akumulátory a další tlakové nádoby stabilní. Školení obsluhy tlakových nádob.

Služby: -bezdrátové sítě WiFi -internetovou telefonii VoIP -strukturovanou kabeláž. Prodej: -výpočetní technika: -PC sestavy, počítače, notebooky -HW hardware a SW software.

Služby: - revize a zkoušky plynových zařízení v rozsahu: c, e, f, g - propan, butan, CNG, techncké plyny, plynovody, NTL, STL a VTL, domácí spotřebiče, kotelny nad 50kW - revize tlakových nádob a kotlů: NA, TK4.

Montážní práce: - jeřábové dráhy - mostové jeřáby - ocelové konstrukce - manipulace s břemeny (demontáže, montáže).

Strojírenská společnost. Kovovýroba: - konvenční i CNC obrábění železných, neželezných kovů a plastů Výroba: - ocelových konstrukcí a svařenců z konstrukční i nerezové oceli. Vyhlídkové lety na letounech Zlin Z-126 a Zlin Z-43. Půjčování letadel. Startujeme z letiště Chotěboř.

Velkoobchod, výhradní distribuce, prodej: -vybavení pro kosmetické a pedikerské salony -tělová kosmetika -nástroje a přístroje na manikúru a pedikúru pro profesionály i domácí použití -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pro péči o nohy -pomůcky nehtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, přístroje -laboratorní, masážní ...

Expedo – praktický nábytek Těžištěm naší činnosti je online prodej nábytku do bytu i kancelářských prostor. Dodáváme postele, sedačky a pohovky nebo moderní šatní skříně. Nabízíme i výprodej staršího nábytku a slevové akce.

Revize - vyhrazená plynová zařízení - vyhrazená tlaková zařízení a kotle Školení - obsluhy - vyhrazené plynové zařízení - tlaková zařízení a topiči nízkotlakých teplovodních kotlů

Prodlužování - vlasy Kosmetické služby Pedikúra - manikúra - nehtová modeláž E-shop - pomůcky pro manikúru a pedikúru Masáže

Společnost GROZA s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti zámečnické výroby. Díky nim jsme schopni vyrábět nejen malé konstrukce, ale i velké celky. V našem portfoliu naleznete ocelová vrata, dveře, schodiště, světlíky, kontejnery, rampy, stavební buňky či ocelové konstrukce. Naleznete nás na adrese Černá cesta 145, Olomouc. Zámečnická výroba, ...

Firma Aleš Doktor se věnuje rozmanité škále podnikatelských činností. Mezi naše služby patří řezání stavebního a tesařského dřeva na zakázku, prodej palivového a krbového dřeva. A dále také prodej stáčených a balených motorových olejů. Naleznete nás na adrese Luční 174, Kostelec nad Labem. Služby: - řezání stavebního a tesařského dřeva na ...

E-shop: - chemikálie - oleje - aromata - medovina - nemrznoucí kapaliny - plastové obaly - zahrádkářské potřeby

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schodiště, schody - postele, ložnice - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Výrobce regálových systémů: - regály do supermarketů, hypermarketů, DIY obchodů, prodejen s elektronikou i kosmetikou

Firma Služby, stavby, montáže, spol. s r.o. se zaměřuje na projekci, dodávku a montáž regálů pro všechny typy skladů. V naší nabídce naleznete policové, paletové, posuvné, konzolové i atypické regály. Naší další činností je zakázková zámečnická výroba a výkup, prodej použitých regálů. Sídlíme ve městě Veltrusy. Projekce, dodávka, montáž, ...

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Prodej, servis: - výpočetní technika - tiskárny, spotřební materiál - internet

Prodej a pronájem kopírovací techniky. Copy centrum. Spotřební materiál, servis.

Společnost AMPACO ČR s.r.o. Vám zajistí kvalitní služby v oblasti profesionální digitalizace a také katalogizace. Specializujeme se na digitalizační, skenovací a archivační služby a rovněž prodej a pronájem skenovacích zařízení. V našem širokém sortimentu produktů naleznete knižní kopírky, skenery, mikrofilmové skenery, objektové skenery a ...