Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Firma Aleš Doktor se věnuje rozmanité škále podnikatelských činností. Mezi naše služby patří řezání stavebního a tesařského dřeva na zakázku, prodej palivového a krbového dřeva. A dále také prodej stáčených a balených motorových olejů. Naleznete nás na adrese Luční 174, Kostelec nad Labem. Služby: - řezání stavebního a tesařského dřeva na ...

E-shop: - chemikálie - oleje - aromata - medovina - nemrznoucí kapaliny - plastové obaly - zahrádkářské potřeby

Stolařství, truhlářství. Výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - schodiště, schody - postele, ložnice - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Výrobce regálových systémů: - regály do supermarketů, hypermarketů, DIY obchodů, prodejen s elektronikou i kosmetikou

Firma Služby, stavby, montáže, spol. s r.o. se zaměřuje na projekci, dodávku a montáž regálů pro všechny typy skladů. V naší nabídce naleznete policové, paletové, posuvné, konzolové i atypické regály. Naší další činností je zakázková zámečnická výroba a výkup, prodej použitých regálů. Sídlíme ve městě Veltrusy. Projekce, dodávka, montáž, ...

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Prodej, servis: - výpočetní technika - tiskárny, spotřební materiál - internet

Prodej a pronájem kopírovací techniky. Copy centrum. Spotřební materiál, servis.

Společnost AMPACO ČR s.r.o. Vám zajistí kvalitní služby v oblasti profesionální digitalizace a také katalogizace. Specializujeme se na digitalizační, skenovací a archivační služby a rovněž prodej a pronájem skenovacích zařízení. V našem širokém sortimentu produktů naleznete knižní kopírky, skenery, mikrofilmové skenery, objektové skenery a ...

Výroba ocelových konstrukcí zámečnictví, kovářství

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.

Výroba: - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek - komerční prostory - ložnice - stoly

Velkoobchod a výroba reklamních papírových tašek s možností potisku. Výroba a prodej papírových tašek: - s plochým uchem - s krouceným uchem - barevné strojní - látkové tašky - EKO luxusní - dárkové luxusní - tašky na víno - vánoční tašky

Výroba: - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - ložnice - stoly - kancelářský nábytek - dveře, schody. Podlahářské práce.

Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona

Výroba nábytku, zařízení interiérů a výroba stavebně truhlářských výrobků. Zakázkové truhlářství: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - sestavy jídelen - obývací pokoje - dětské a studentské pokoje - předsíňové stěny - nábytek pro zdravotnické zařízení.

Výroba: - policové regály - pojízdné regály - patrové sklady - paletové a konzolové regály - kovový kancelářský a dílenský nábytek

Společnost ENEZA, s.r.o. provádí projektování, výstavbu, montáže, opravy, rekonstrukce energetických zařízení a souvisejících technologií. Disponujeme vysoce kvalifikovaným týmem pracovníků, moderním technickým zázemím a technologickým vybavením. Díky tomu jsme schopni navrhnout optimální řešení, které plně uspokojí očekávání zákazníků. V naší ...

Výroba: -jímky, septiky, vodoměrné šachty -nádrže pro chemický a potravinářský průmysl -PVC kryty do rozvaděčů -výrobky z plastů pro stavebnictví -bazénů -ohýbání a tváření polykarbonátu a plexi.

-zámečnické práce všeho druhu -výrobu větších konstrukcí, autobusových zastávek, regálů, plotů, bran a branek, vrat, zábradlí, přístřešků, zimních zahrad.. -řezání, stříhání, ohraňování a lisování plechů -sváření -prodej hutního materiálu -skladovací a výrobní prostory

Autosalon, prodej, servis, oprava: -automobily CITROEN. Autoopravna, autoservis, pneuservis: -všechny typy vozidel -příprava a zajištění STK (stanice technické kontroly). Prodej a výměna: -oleje TOTAL.

Zámečnické práce: Výroba, montáž: - vjezdové brány - vrata sekční, výklopná, rolovací - vchodové dveře. Ocelové konstrukce. Kovovýroba.

Velkoobchod: -prodej dárkového obalového materiálu -dárkové balicí papír -tašky, krabičky, stuhy, celofány, folie splendor a jiné doplňky. Dárková balení pro firmy i jednotlivce.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -lepidlo, lepidla KLEIBERIT -pneumatické spojovacího nářadí a spojovací materiál PREBENA: -sponkovací, hřebíkovací a kombinované pistole -ruční sponkovačka, sponkovačky -stroje na sesazování dýhy pomocí tavného vlákna KUPER včetně ručních strojků -brusné prostředky od rakouské firmy BOHR.