Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Služby: - matematicko-statistické zpracování dat - programování webových aplikací - prodej software - technická podpora

Služby: - servis a prodej výpočetní techniky - počítače a notebooky - herní zařízení

Společnost MN - KARTONÁŽ s.r.o. je výrobce kartonáže a obalů z vlnité lepenky. Vyrobíme pro Vás různé druhy papírových krabic, dortové krabice i krabice na pizzu, vše s možností potisku. Najdete nás v obci Suchdol, nedaleko města Příbram. Činnost naší firmy, výroba: - kartonáž - klopové krabice - obaly z vlnité lepenky, lepenkové ...

Internetový obchod, e-shop: - sady na prodlužování vlasů - clip in vlasy.

Vyrábí a montuje zámečnické prvky ve stavebním průmyslu a v potravinářském průmyslu, zajišťuje poradenskou činnost - projektovou dokumentace. Nabízí volnou kapacitu na ohraňovacím lisu. - výroba stáčených nádrží a sil - kovovýroba - zámečnické konstrukce - stavební zámečnictví

Výroba, prodej a montáž: - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek (obývací stěny, skříně, ...)

Společnost Plast Trade CZ, s.r.o. zabývá výrobou plastových výrobků. Naše plastové výrobky jsou použitelné jako žumpy, septiky, kanalizační revizní a přečerpávací šachty, vodoměrné šachty, různé armaturní komory, lapáky tuku a odlučovače ropných látek, čistírny odpadních vod nebo jako zásobníky pitné a užitkové vody. Nabízíme materiál pro ...

Zpracování - PE pěnové desky různých hustot Návrh, výroba: - lepenka - PE sáčky - komplexní obaly - oběžné obaly - plastkarton.

Montáž, servis - elektronické zabezpečovací systémy JABLOTRON, DSC, HONEYWELL Prodej, montáž, e-shop: - telefonní ústředny - výpočetní technika - počítačové sestavy - příslušenství - softwarové poradenství v oblasti software

E - shop a servis: - pokladní systémy - mobilní telefony - výpočetní technika - pokladní systémy - mobilní telefony

Prodej, e-shop: - renovované tonery - kompatibilní tonery - originální tonery - kompatibilní inkousty - originální inkousty. Renovace kazet, tonerů.

Bazar - použité vybavení obchodů a skladů Prodej - vybavení obchodů a skladů

Prodej použité výpočetní techniky.

Montáže, rekonstrukce, opravy: - mostové jeřáby - otočné sloupové jeřáby. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce.

Poradenství, školení, dokumentace: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci, bezpečnost práce - požární ochrana - prevence závažných havárií Revize, kontroly: - vyhrazená technická zařízení (zdvihací, elektrická, plynová) - žebříky, regály.

Firma NEREZ CIDLINA s.r.o. se zabývá zámečnickou výrobou, výrobou strojů a zařízení z nerezových materiálů pro potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl. Naším stěžejním produktem je zakázková výroba mini pivovarů, s jejichž návrhy a instalacemi máme bohaté zkušenosti. Mini pivovar vyrobíme přesně podle Vašich potřeb a požadavků tak, aby ...

Servis a prodej výpočetní techniky.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníci mohou zaparkovat přímo v areálu R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkoviště.

Prodej, služby: - výpočetní technika - HW - podnikový SW - průmyslový SW - SW pro mobilní telefony

Služby: - provádíme kompletní instalaci zámkové dlažby. - montáž plotů z betonových prvků, plotů kamenných i pletivových. - realizace zemních prací pro výstavbu rodinných domů, bazénů a pokládku inženýrských sítí. - strojní demolice i demolice postupným rozebíráním.

Služby v IT: - vývoj a dodávky SW aplikací - vývoj jednoúčelových zařízení s jednočipovými mikropočítači - vývoj zařízení a software s terminály AMIT - servis počítačových sítí - servis výpočetní techniky - poradenství ve výpočetní technice - tvorba aplikací pro laserová čidla od firmy SICK.

Výroba a prodej - kuchyňské linky Prodej - kancelářský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Prodej - zakázkový nábytek do bytových interiérů - šatní skříně - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje Výroba - zakázkový nábytek do bytových interiérů - šatní skříně - ...