Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Činnost: - zámečnictví - výroba, montáž ocelové konstrukce - CNC řezání plazmou

Vyrábíme brány, ploty, schodiště, zábradlí. pergoly, protihlukové stěny, krby na biolíh.

Strojně montážní práce - projektová příprava, realizace dodávek, i demontáže Kovovýroba Záruční i pozáruční trvalý servis s prodlouženou záruční lhůtou

Výroba, potisk, prodej: - polyetylénové tašky-LDPE - HDPE sáčky - průmyslové fólie, obaly - role HDPE tašky - trhací HDPE sáčky - fixační fólie, ruční - balící papír - papírové sáčky - celofán, stuhy - toaletní papír - papírové kapesníčky - ubrousky - vata, dětské pleny, dámské vložky. Velkoobchod: - obalový materiál.

Laminátové výrobky pro průmysl a stavebnictví, výroba, prodej: - zařízení pro energetiku, potrubí, rozstřikovací tyče - nádrže pro skladování chemikálií a chemické aparáty - výrobky pro ekologii, velkoobjemové nádrže, čerpací stanice, překrytí, kanalizační trouby - pískové filtry.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Kovoobrábění na CNC strojích. Autodoprava, spedice. Silniční doprava nákladní (kamionová): - vnitrostátní - mezinárodní. Prodej: - oleje, maziva - pohonné hmoty. Čerpací stanice. Personální agentura.

Kovovýroba. Výroba, montáž, projekce: - ocelové konstrukce. - nerezové cisterny - trubkové výměníky z oceli i nerezových materiálů - tlakové nádoby - protihlukové tlumiče a kryty. Soustružnické práce.

Výroba, velkoobchodní prodej: - tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu - trubice - šňůry - pásy - desky - dilatace - přířezy - sáčky - PET folie (fólie).

Velkoobchod, dodávka, prodej, e-shop: Kancelářské potřeby: - kroužková vazba, laminovací fólie, násuvné hřeby, - termodesky - visačky, klipsy, řetízky, děrovače, pořadače na vizitky - fólie pro zpětnou projekci - stroje pro dokončovací úpravu dokumentů: - kroužkové vazače - aminátory - řezačky - skartovače - diktafony ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - spojovací materiál: - vruty, šrouby, matice, hmoždinky, podložky, závitové tyče, trhací nýty, hřebíky, vrtáky, kotvící technika - brusivo - lepidla a tmely - vrtáky.

Výroba tlakových lahví - inovace a vývoj nových výrobků

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Kovovýroba - kovová vrata, schodiště, zábradlí - železné konstrukce do filmů a reklam, filmové konstrukce a kulisy.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Prodej autobaterií, motorových olejů a technických kapalin.

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí kvalitního sektorového nábytku. Základ činnosti je velkoobchodní prodej a distribuce přes obchodní partnery, ale jsme aktivní i v maloobchodním prodeji.

Internetový prodej powerbank Anker.

Výroba (i zakázková), velkoobchod, prodej: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) pytle -ventilové pytle -barierové pytle pro chemický průmysl -PP, CAST, sáčky s EU výsekem -kelímky na studené a teplé nápoje -plastové jednorázové nádobí a příbory pro občerstvení -mikrotenové tašky, sáčky, potravinářské fólie HDPE, LDPE, ...

Moderní škola, s.r.o. je významným českým výrobcem a dodavatelem školního nábytku v celé České republice. Jsme moderní, dynamická výrobní společnost, která Vám ráda poskytne veškeré vybavení do škol na klíč od celých učeben až po moderní šatny pro všechny typy škol. V sortimentu našich výrobků naleznete školní lavice, kovové skříně, sklopné ...

E-shop - vakuové pytle - pytle na odpadky - lepící pásky - utěrky - čistící a úklidové prostředky - dezinfekční prostředky.

Dodávka, maloobchod, prodej, obchodní činnost: -hutní materiál -drát v tyčích -betonářská ocel -plochá ocel -úhelníky.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.