Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Poskytovatel služeb v oblasti manipulační techniky, skladového materiálové toku a regálových systémů.

Poskytovatel služeb v oblasti manipulační techniky, skladového materiálové toku a regálových systémů.

Diamantové nástroje : - brousící kotouče z diamantu a kubického nitridu boru - diamantové pilníky - diamantové průvlaky - honovací lišty - diamantové nástroje pro stavebnictví - diamantové vrtací nástroje.

Kancelář, provozovna: - Rudná 633/53, 718 00 Ostrava-Kunčičky. Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - potrubí. Strojní opracování.

Společnost IMAGE CZ s.r.o. je velkoobchodním dodavatelem, dovozcem a distributorem prezentační techniky a komponentů audiovizuální techniky s tradicí od roku 1999. Velkoobchod, dodávka, realizace, servis: - projekční technika - data, video projektory - interaktivní a kopírovací tabule - promítací plátna - velkoplošné monitory - LCD ...

Výroba: - kontejnery - velkoobjemové kontejnery - kontejnery na nebezpečný odpad - kontejnery na tříděný odpad - sněhové zábrany. Nízký a střední kontejner typ Avia, všechny typy hákových nosičů: - možnost provedení s hákovým, lanovým nebo kombinovaným natahováním - zvýšené přední a zadní čelo - háčky na síť - možnost dovybavení ...

Prodej, e-shop: - gastronomický sortiment - jednorázové nádobí, BIO nádobí - slámky, brčka, dekoraticní bodce - papírové ručníky - obalový materiál - pokladní kotoučky - naprony, ubrousky.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - okna, dveře - schodiště

Prodej: -regály do skladů, archivů, dílen, obchodů -plastový program -policové regály, nerezové regály, paletové regály -kovový nábytek, městský mobiliář.

Prodej, pronájem, oprava, servis, montáž: - projekční, prezentační, kancelářská a výpočetní technika - kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, skartovače - datavideoprojektory, dia projektory - notebooky.

Společnost FEMONT a.s. se specializuje na zakázkovou výrobou v oblasti zámečnictví a kovovýroby. Naši společnost tvoří dceřiná společnost FEMONT Engineering s.r.o., FEMONT Manufacturing a.s. a FEMONT Automation s.r.o. Vyrábíme kovové konstrukce, vrata, brány, dále manipulační techniku či ocelové konstrukce dle požadavků zákazníků. Provádíme ...

Výroba chemická: -autochemie SHERON, Happy Car: -autokosmetika -letní a zimní směsi do ostřikovačů -brzdové a chladicí kapaliny -aditiva - přísady do paliva Obchodní zastoupení, prodej: -motorové oleje Castrol a Mogul -autožárovky Osram a Neolux -osvěžovače vzduchu Ambi Pur Car a Top Gear -autobaterie Varta a Foxmer ...

Firma Liďák - Beňo je prodejce kancelářské techniky v Bratislavě. Dodáváme a pronajímáme registrační pokladny, prodáváme kancelářský spotřební materiál. Prodej kancelářské techniky: - PC pokladny - registrační pokladny EURO, DATECS, QUORION - fiskální pokladny - fiskální tiskárny - skenery - datové terminály - váhy - peněžní zásuvky - ...

Internetový obchod TonerPartner.cz - kompatibilní náplně do tiskáren pod značkou TonerPartner - originální tonery a cartridge značek HP, Samsung, Brother, Epson, Xerox a další - multifunkční tiskárny, klasické tiskárny, skenery, 3D tiskárny a příslušenství pro 3D tiskárny - TonerPartner organizuje pravidelné soutěže pro své zákazníky - ...

Výroba: -okna, dveře-plast. Výroba: -parapety -žaluzie -sítě proti hmyzu -rolety -garážová vrata -bezpečnostní mříže.

Velkoobchod: - laminátory - stroje pro vazbu - plastová, kovová, termovazba - řezačky papíru - skartovací stroje KOBRA, WALLNER - tabule a flip-charty - ozdobné papíry, diplomy GALERIE PAPÍRŮ - spotřební materiál a doplňky Pobočky: - Praha, Žateckých 10, tel.: 261222591, praha@univox.cz .

Prodej, velkoobchod, maloobchod, zastoupení, internetový obchod: - kancelářský nábytek - školní nábytek - nábytek pro mateřské školy, školky - nábytek pro školní jídelny.

Automatizované systémy řízení technologických procesů (ASŘTP) na bázi SIMATIC fy Siemens Vizualizace technologických procesů Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod, oprava, servis: Správa sítí. Školící středisko.

Zakázková kovovýroba, výroba: - ocelové konstrukce - konstrukce strojů - reklamní stojany - stavební kování - trubkové lešení - zahradní nábytek.

3M zastoupení v České republice. Výrobní společnost působící v řadě oblastí po celém světě a za použití špičkových technologií vzniká na 50 000 různých produktů a výrobků pro: - kancelář - reklamní grafiku - folie pro interiérový design a architekturu - elektro a telekomunikace - zdravotnictví - automobilový průmysl či bezpečnost a ...

Naše společnost byla založena roku 2000. Od samého začátku se věnujeme výrobě stavebního řeziva a pořez provádíme na moderních úhlových pilách. Roku 2002 byl sortiment rozšířen o výrobu atypické palety, dřevěné obaly, paletové nádstavce a obalové bedny. V roce 2010 jse začali vyrábět i vícehranné profily jako osmihran, šestihran a trojúhelník, z ...

Výroba, montáž, práce: - bazény - bazénová technologie - nádrže - jímky a septiky - nádrže pro vinaře - vodoměrné šachty - kanalizační šachty - nádrže na agresivní chemikálie, septiky, odlučovače olejů a tuků, jímky na dešťovou vodu a další atypické výrobky.

Výroba-plastové a pryžové výrobky: - obaly pro farmacii, potravinářský a kosmetický průmysl - technické výlisky pro další průmyslová odvětví. Výrobky. - láhve, dózy, víčka a jiné.

Kompletní servis pro školy a mateřské školy, velkoobchod, projekce, prodej: - učební pomůcky, učebnice - audiovizuální pomůcky - tabule, nástěnky - školní nábytek - sportovní nářadí do tělocvičen. Příslušenství pro regulaci a rozvod LPG propan-butanu a topného oleje.

Firma BUSTKO - Josef Burďáček se specializuje na prodej širokého sortimentu brusných materiálů od prověřených výrobců. Další aktivitou naší firmy je výroba nekonečných brusných pásů. Naši prodejnu najdete v Kolíně na ulici Pod Hroby. Maloobchod, dodávka, prodej: - brusné materiály - brusivo - brusné kotouče, pásy - drátěné kotouče - ...