Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba z plastu - bazény - čistírny odpadních vod - jímky - šachty - nádrže - odmašťovací boxy.

Prodej - počítače - PC sestavy - mobilní telefony - elektro.

Firma AIRtech Lysák se zaměřuje na kompresory Orlík a pneumatické nářadí. Prodej, servis: - kompresory ORLÍK - náhradní díly - kompletní stanice - filtry - rychlospojky - pneumatické nářadí - spirálové a tlakové hadice - tlakové nádoby, sušičky vzduchu, odkalovače, regulátory, maznice - vzdušníky ke kompresoru - generální opravy ...

Profi nářadí Kedul Prodej: - elektrické ruční nářadí - vzduchové ruční nářadí - brusiva - lepidla, tmely - ochranné pomůcky - obalová technika. Prodejna: - Žerotínova 57B, Šumperk - Starobranská 20, Šumperk.

MMonteza Antonín Pospíšil je společnost zaměřena na montáže a opravy technologických celků a strojního zařízení. Dále za zabýváme výrobou a montáží ocelových konstrukcí a nádrží, provádíme také montáže potrubních rozvodů. Zakázky realizujeme po celé České republice i v rámci Evropské unie. Činnost naší společnosti: Montáž, oprava: - ...

Zdravotnický nábytek výroba, prodej Návrhy a realizace interiérů: - laboratoří, ordinací, učeben, kabinetů, kanceláří, nabídka nábytkového systému pro zdravotnictví a školy. Kompletní řešení od návrhu, přes výrobu až po dopravu a montáž.

Výroba: - plastové obaly - obaly z PET materiálu - plastové sudy KEG

Společnost ASBIS CZ spol. s r.o. je jednou z předních distribučních firem na trhu IT v ČR zabývající se výhradně velkoobchodní činností. Sortiment produktů potřebný ke stavbě: - PC - notebooků - serverů - sítí od přibližně 70 významných světových výrobců a dodavatelů.

Dodávka, prodej, e-shop: - nářadí, nástroje na obrábění kovů - měřidla, pilové pásy, závitové nástroje - ruční nářadí (šroubováky, kleště, pilníky...) - elektrické ruční nářadí - brusivo.

Zámečnictví, kovovýroba - ocelové konstrukce - vrata, posuvné brány, zábradlí, mříže.

Oprava, servis, prodej: - počítače - výpočetní technika.

Služby - servis výpočetní techniky - opravy PC a notebooků.

Servis, údržba, revize a vložkování: - nádrže, nádrží Služby: - komplexní ekologický servis pro čerpací stanice

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - kancelářský nábytek.

Prodej, e-shop, oprava, servis, půjčovna, pronájem: - tiskárny - kopírky - skenery

Prodej, montáž, oprava, servis: - monitorovací a zabezpečovací tehnika - počítače, výpočetní technika Výroba, prodej, e-shop: - zdobené sklo

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej, montáž: - regálové systémy - regály Výroba: - lehké ocelové konstrukce

Zámečnictví Asterix, výroba: - ocelové, kovové konstrukce - zastřešení bazénů - svářečské práce - opravy motocyklů.

Oprava a servis: - obráběcích a tvářecích strojů pro firmy po celé ČR - oprava stavební mechanizace. Výroba: - jednoúčelové stroje. - náhradní díly pro obráběcí stroje, včetně vypracování technické dokumentace. - zakázkové kovoobrábění. Zakázkové zámečnictví: - výroba a sváření ocelových konstrukcí.

Zámečnictví: -ocelové konstrukce, schodiště, zábradlí -výroba a projektování linek a komponent pro automobilový průmysl -zakázková výroba z nerezu, oceli, hliníku a skla. Provozovna: Liberec Topolová 548/14

Výroba: - společenské hry - potahované krabice.

Činnost: - řezání vodním paprskem - kovovýroba - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí