Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Opravy a údržba potřeb pro ...

Výroba, dodávka a servis výpočetní techniky. Projektování dodávky a správa počítačových sítí a serverových řešení.

Služby: - komplexní služby v oblasti návrhů a realizací administrativních interiérů

Velkoobchod, maloobchod - nehtová modeláž - gely - laky na nehty - nehtové ozdoby - pilníky.

Prodej, servis: - výpočetní technika, počítače. Služby: - tvorba webových stránek.

Maloobchod, e-shop: - kancelářská technika - laminátory, kalkulačky, sešívačky - počítačky bankovek, mincí - kotoučky do pokladen - výpočetní technika.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - pergoly - altány.

Strojírenská společnost KOVO - HOLUB Nepomuk s.r.o. se zaměřuje na výrobu nástaveb a kontejnerů pro nákladní automobily. Dalším oborem naší činnosti je kovovýroba, jsem schopni vyrobit téměř jakoukoliv ocelovou konstrukci. Sídlíme v obci Záhoří nedaleko Nepomuku. Strojírenská výroba, kovovýroba: Kontejnery: - kontejnery na všechny dostupné ...

Výroba, kovovýroba. Strojírenská: -soustružnické jednovřetenové automaty do pr. 50 mm série dílů cca 10 000 až 100 000 kusů -dokončovací automaty -klasické soustruhy -klasické frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 tun tlaku -hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pro světlomety. Zámečnická výroba: -tváření plechu -sváření plechu ...

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.

Výroba a prodej - kufry z překližky Prodej - tašky

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Prodej, e-shop: - krabičky na šperky - tašky, sáčky - šperkovnice - plata....a další.

Produkty: -fólie krycí plastové, stavební, bublinkové, LDPE, stretch -plastové přepravky, bedny, lahve, kanystry, sudy, vědra, kontejnery.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

Oprava, servis: - stolní počítače, notebooky, netbooky - PC servis.

Prodej - svářecí technika - nářadí, nástroje - brusivo

Zakázková kovovýroba Výroba: - zakázková kovovýroba, - páleni laserem, - povrchové úpravy (tryskání, lakování), prášková lakovna - výpalky - ocelové konstrukce - svařence (svařováni oceli, nerez, AL).

Výroba: -bazény -zastřešení bazénů -vodoměrné šachty -jímky a septiky -nádrže pro potravinářský průmysl -technické nádrže -pramice, čluny -jiné výrobky z plastu. Výrobce, dodavatel: -venkovní, vnitřní bazény -plastové nádrže -vodoměrné šachty -septiky -jímky.

dovozci a distributoři brazilského keratinu Cadiveu Brasil Cacau Dopřejte Vaší pleti a vlasům stejný luxus jako v profesionálním kaadeřnictví nebo kosmetice. S prvním salónním boutiquem od centra krásy BeautyShape to není nic těžkého. Navštivte naše stránky a zůčastněte se výhodných cenových i dárkových akcí.

Činnost: - komplexní IT služby - správa počítačových sítí - instalace kamerových a bezpečnostních systémů - prodej a servis výpočetní techniky

Výroba, montáž - schodiště (vnitřní i vnější, samonosné schodiště) - schodiště venkovní a interiérová - kovové schodiště - točitá schodiště s dřevěnými stupnicemi - požární schodiště.