Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Distributor papíru pro polygrafii, kancelářských papírů a obalových materiálů

Prodej, oprava, servis: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební materiál - software Projektování a správa počítačových sítí.

Provozujeme bazar kancelářského nábytku s možností pronájmu nábytku. Veškerý nábytek je v bezvadném stavu a některý také nepoužitý. Nábytek je v bezvadném stavu a některý kancelářský nábytek je nový. V našem bazaru naleznete například kolečkové židle, zasedací židle, šatní skříně, plechové skříně, regálové skříně, kancelářské pc stoly, jednací ...

Výkup, prodej, oprava, výroba: - palety - europalety.

Činnost: - dárková balící služba Giftisimo v Praze: Centrum Chodov, tel.: 725 705 306 Metropole Zličín, tel.: 602 498 248 OC Nový Smíchov, tel.: 773 692 378 Atrium Flora, tel.: 775 745 691 Tesco My, tel.: 773 692 370 Giftisimo Olympia Brno, tel.: 770 129 891. E-shop: - dárkové krabice - balící papír - přání - stuhy, dekorace.

Kadeřnické služby: - prodlužování vlasů keratinem - prodlužování příčesem - zhušťování vlasů keratinem a melírování vlasů. - afrocopy - pletení a přeplétání. Výroba, prodej: - paruky - tupé - příčesy - drdoly - pramínky - vlasy na porcelánové panenky a loutky - vlasové doplňky. Výkup: - pravé vlasy.

Servis PC, notebooků, mobilních telefonů Prodej výpočetní techniky Bazar a zastavárna VT a elektroniky

Velkoobchod: -plastové obaly -přepravky -bedny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkův Brod

E-shop: - kancelářské potřeby - kancelářská technika - hygienické a úklidové potřeby - občerstvení

E-shop, velkoobchod - vlasová kosmetika - tělová a pleťová kosmetika - potřeby a pomůcky pro kadeřníky a kosmetické salony.

E-shop - autodíly, autodoplňky - oleje pro automobily, motocykly - autobaterie.

Dodávka: - regálové systémy - skladovací technologie - revize regálových systémů.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

Prodej: - produktů ONI system - sledování a střežení Vašeho vozu pomocí GPS, elektronická kniha jízd, navigace, hlášení o havárii, krádeži a odtahu Vašeho vozu, ... - hands free sady Parrot - notebooky, počítače a servery LENOVO - antivirový software ESET NOD32 Antivirus, ESET Smart Security, ESET Family Security Pack, ESET Mobile Security, ...

Výroba: - plastové bazény - domovní čistírny odpadních vod bez nároků na elektrickou energii.

Glabasnia Marek Velkoobchod, prodej, distribuce: - obaly - obalový materiál - tašky - sáčky.

Velkoobchod, e-shop - obalový materiál - papírové ručníky, ubrousky, toaletní papír - průmyslové utěrky - zásobníky na ručníky, toaletní papír - dávkovače na tekutá mýdla - koše, zásobníky, stojany na utěrky.

ToBig nářadí je prodejna s nářadím pro firmy, řemeslníky i kutily v Opavě. Zaměřujeme se na prodej ručního elektrického nářadí, spojovacího materiálu, sku nářadí, brusiva a dalšího kvalitního nářadí spolehlivých značek jako je například Metabo. Na naších stránkách naleznete různé prospekty a výhodné akce. Nabízíme Vám veškeré nářadí pro ...

Společnost IBOS - obchod s.r.o. působí na trhu již od roku 2005 a jejich základním artiklem je kvalitní pletivo, dráty, plotové panely, gabiony a další příslušenství. Zároveň se specializuje na motorové průmyslové oleje i maziva, jejich distribuci a maloobchodní, velkoobchodní prodej. Aby bylo naše zboží kompletní, najdete v našem sortimentu také ...

Společnost MERKO CZ, a.s. patří k nejvýznamnějším výrobcům betonáren a doplňkových zařízení k betonárnám v České republice. Vyrábíme různé typy betonáren a mísíren sloužící pro celoroční přípravu transportbetonu i betonových směsí, dále recyklační zařízení vhodné ke zpracování zbytkového betonu pro autodomíchávače i čerpadla betonu. Poskytujeme ...

Maloobchod, e-shop, prodej: - dětský rostoucí nábytek - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - kuchyně, stoly, židle - obývací pokoje.

Výroba, montáž a servis technologických celků z plastů: -vzduchotechnika -zásobní nádrže -absorbéry -potrubní rozvody -neutralizační stanice -plastové vany

Výroba kovových strojírenských výrobků, zařízení a konstrukcí včetně montáže.

Výroba: -pojízdné regály - konzolové regály, skladové regály - pojízdné regálové systémy - plošiny - zábradlí - schodiště. Sídlo: - Uherský Brod, U Korečnice 2293.