Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Společnost Nesprekol s.r.o. působí v oblasti kovovýroby, zejména v oboru výroby zdvihací techniky. Dále provádíme kovoobrábění a povrchovou úpravu kovů tryskáním. Realizujeme také stavební a zemní práce. Zaměřujeme se na výrobu jeřábových drah, mostových a portálových jeřábů včetně montáží, revizí a servisu. Do výrobního programu naší společnosti ...

Prodejna spojovacích materiálů: - šrouby, matice, vruty, podložky, závitové tyče, hřebíky, talířové hmoždinky, kotvy - ocelové, chemické, lešenářské, ocelová lanka, řetězy, těsnění, nýty, spony - ruční nářadí: - pilky, pily, šroubováky, kleště, hasáky, sikokleště, segerovky, štípačky, kombinačky, vykružováky, pilníky, diamantové korunky, ...

Výroba a velkoobchod: - kartony - krabice - průmyslové obaly bublinkové fólie, pěnové fólie, uzavíratelné zip sáčky. Kartonáž, bublinková fólie, pěnová fólie, pěnové profily, samolepící fólie, fólie LDPE, HDPE, BOPP, vázací pásky, edgeboardy, stretch fólie, technické pěny, termovaky a termoobaly, bublinkové obálky, plastokarton, ...

Dodávka, prodej výpočetní a kancelářské techniky - multifunkční zařízení, tiskárny, kopírovací zařízení, plotry laserové, inkoustové, jehličkové a speciální tiskárny - kancelářské potřeby - obalový materiál.

Kovovýroba - ocelové konstrukce - posuvné brány - křídlová vrata - schodiště.

Výroba z materiálů HDPE, LDPE: - tašky - sáčky (potravinové, univerzální) - pytle, vaky - fólie - flexotisk.

Dodávka, prodej, služby: - vybavení kadeřnických salonů - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické semináře.

Služby, velkoobchodní prodej: -montáže servis prodej nosičů kontejnerů CTS Okřínek, Fornal - servisní středisko -veškeré náhradní díly na automobily AVIA, DAF, IVECO, MAN -náhradní díly na automobily, autobaterie -výměnné středisko auto agregátů -přestavby vozidel do 12T -lakování kabin a podvozků - oleje SCHELL prodej

Kovovýroba, strojní výroba: - ocelové konstrukce - výroba dílů.

Kovovýroba - kovové palety - ocelové skládací konstrukce.

Prodej, oprava, servis: - kancelářská technika - spotřební materiál

Výroba - patentovaný nástěnný systém - stěnové systémy - řešení na zeď - regály - háky - držáky kol - garážový nábytek.

Automatizace technologických procesů - dodávky automatizační a výpočetní techniky - dodávky snímačů a automatizačních komponentů.

Velkoobchod, maloobchod, zakázková výroba, e-shop: - celofánové sáčky, kornouty - celofánové přířezy, archy - tatrafán, PP fólie, přířezy - uzavíratelné sáčky ZIP.

Montáž, lepení: - bezpečnostní fólie - solární fólie - tepelně izolační fólie.

Internetový obchod, e-shop: - tonery, cartridge, náplně do tiskáren.

Práce: - předvýroba potrubních dílů - nerezová výroba - výroba ocelových svařenců a konstrukcí - svařování kovů metodou v ochranné atmosféře metodou MIG, MAG, TIG - stěhování a montáže výrobních linek.

Projekce, dodávka, poradenství: - plachtové haly - ocelové konstukce s plachtovým opláštěním - autorizovaný zástupce Cover-All.

Prodej: - biologicky rozložitelné výrobky - kompostovatelné sáčky a kontejnerové vložky, nákupní tašky, pytle pro zahradní odpad, sáčky pro psy, biologicky rozložitelná zemědělská fólie.

Revize, oprava, servis, zkoušky: - plynová a elektrická zařízení, hromosvody, tlakové nádoby, plynové kotle

Internetový obchod, e-shop: - motorové, převodové oleje - průmyslové oleje - autopříslušenství - autokosmetika.

E-shop: - ARDUINO a příslušenství - krájecí prkéna - krabičky - LED žárovky, světla - tonery

Kuchyňské studio. Jihlava, Pávovská 80; Třešť, Revoluční 3 -výroba a prodej kuchyní na míru; systémy BRW, Trachea, Grena -používáno kování Blum -otevírací doba: Po-Pá 8:30-17.00;So 8:00-11:00. Truhlářské potřeby: Jihlava, Pávovská 80 -lamino desky I. i II.jakost, pracovní desky, DTD a OSB desky, překližky, dvířkovina -zastoupení firem ...