Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba: - venkovní i vnitřní ocelové konstrukce výtahových šachet - výtahové šachty na klíč - různé druhy opláštění - ocelové konstrukce půdních nástaveb a vestaveb na rodinných i bytových domech. Rekonstrukce - výtahové šachty.

Zakázková zámečnická výroba: - ocelové konstrukce - kovová vrata - schodiště, zábradlí.

Prodej, e-shop: - nářadí - brusivo

Dodávka, montáž, servis - zabezpečovací technika - přesné kalibrační váhy - kancelářská a výpočetní technika. Elektroinstalace, montáže, revize.

PC servis, služby, oprava, servis: - počítače, výpočetní technika.

Služby: - tónování autoskel - protisluneční, bezpečností folie pro budovy.

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - schodiště

Truhlářské práce, výroba - okna, dveře - kuchyňské linky - nábytek do dětského pokoje - kancelářský nábytek.

Výroba, instalace - nerezové helikální výztuže. Činnost - zesilování stavebních konstrukcí pomocí uhlíkových materiálů - podchycení a zesílení základových konstrukcí - šroubové mikropiloty CHANCE. - injektáže trhlin porušených objektů.

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

Truhlářská výroba - schody - interiérové dveře - kancelářský nábytek - ložnice - kuchyně - koupelnový nábytek.

Prodej, e-shop - kancelářská technika - notebooky - tablety, telefony - tiskárny, scenery.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Výroba: - dřevěné obaly - dřevěné palety, bedny. Provozovna: - Žalhostice 108

E-shop: - tonery - náplně do tiskáren - kancelářský materiál

Prodej: -solitérní nábytek, gobelíny, sklo, porcelán, bytové doplňky. Práce: -stolařské, truhlářské, podlahářské. Dřevovýroba, montáže: -nábytek dřevěný - kusový, kancelářský, bytový z materiálu masiv, lamino, dýha -výrobky truhlářské zakázkové - vybavení pro prodejny, restaurace, bary, hotely, penziony

Zakázková kovovýroba - svítidla - schody - dveře - zábradlí.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl - výroba a návrhy ocelových konstrukcí - výroba a renovace ostatních dílů - konstrukce a výroba přepravních a manipulačních vozíků. Kovoobrábění - soustružení, CNC frézování, vrtání

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - notebooky, tablety. Copy Centrum: - černobílé, barevné kopírování.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Strojírenská výroba: - průmyslová zařízení - díly pro stroje - ocelové konstrukce.

Konzultace a návrh instalace audiovizuální techniky.

Výroba, prodej, e-shop - maziva a mazadla - spreje, pasty - lepidla, tmely, těsnění.