Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Zakázková kovovýroba - svítidla - schody - dveře - zábradlí.

Prodej, servis: - výpočetní technika.

Výroba a renovace dílů pro cihlářský a keramický průmysl - výroba a návrhy ocelových konstrukcí - výroba a renovace ostatních dílů - konstrukce a výroba přepravních a manipulačních vozíků. Kovoobrábění - soustružení, CNC frézování, vrtání

Maloobchod, prodej, servis: - výpočetní technika - notebooky, tablety. Copy Centrum: - černobílé, barevné kopírování.

Stolářství, zakázková stolářská výroba: -nábytek (nábytku) a bytové doplňky: z borovice, břízy, buku, dubu, hrušky, javoru, lamina, olše, ořechu, smrku, třešně: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -koupelny -skříně -postele -konferenční stoly -kancelářský nábytek -dveře. Dílna v areálu ...

Strojírenská výroba: - průmyslová zařízení - díly pro stroje - ocelové konstrukce.

Konzultace a návrh instalace audiovizuální techniky.

Výroba, prodej, e-shop - maziva a mazadla - spreje, pasty - lepidla, tmely, těsnění.

Služby - revize tlakových nádob a kotelen - autoservis, autoopravna - pneuservis - autodiagnostika.

Stavební činnost - pasivní domy, bytová výstavba rodinných domů - montované domy s ocelovým rámem - ocelové konstrukce, halové systémy.

Internetový obchod, e-shop: - vybavení pro nehtová studia - UV gely, lampy - sady pro modeláž nehtů.

Truhlářské práce, truhlářství: - výroba veškerého nábytku na míru - kuchyňské linky - ložnice - pokoje - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - stoly - koupelnový nábytek - posuvné dveře a zárubně.

Železářství, prodej: - ruční nářadí, elektronářadí - brusivo, řetězy, lana - spojovací materiál, dveřní kování - poštovní schránky - stavební chemie - kuchyňské potřeby - zahradní nářadí - ochranné pracovní pomůcky. Prodej, výroba: - klíčů, klíče.

Prodej moderního nábytku: -luxusní kožený nábytek -kožené sedací soupravy -jídelní sety, ložnice, sektorový nábytek, kusové koberce, originální -bytové doplňky, konferenční stolky, bytový textil, kancelářský nábytek.

Prodej - trezory - poštovní schránky - zámky Prodej - kovový nábytek E-shop - kovový nábytek - regály - trezory - zámky - poštovní schránky, ... Prodej - regály Prodej - hliníkové žebříky

Stolařské a truhlářské práce: -kuchyňské linky a jídelny -vstupní haly a botníky -vestavěné skříně a úložné prostory -ložnice a obývací pokoje -komerční prostory a kancelářský nábytek -schodiště, zábradlí a žebříky -pergoly, přístřešky a garážové stání -zahradní nábytek a dětská hřiště -atypická výroba.

Firma Milan Kurfiřt se zaměřuje na kontejnerovou dopravu, provádíme přepravu a likvidaci odpadů, odvoz i dovoz písku, sutí, kamení. Nabízím také pronájem kontejnerů a po dohodě zabezpečíme vyklízení budov. Sídlíme v obci Peřimov, okres Semily. Naše činnost: - kontejnerová autodoprava - doprav, likvidace odpadů - přeprava, dovoz, odvoz ...

Služby - správa sítí a IT - záruční a pozáruční opravy výpočetní techniky - monitoring klíčových systémů - monitoring serverů a pracovních stanic - bezúdržbové zálohovací systémy - renovovaný a alternativní spotřební materiál do tiskáren - platební automaty, terminály, kasy.

Revize vyhrazených technických zařízení - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů - revize tlakových a plynových zařízení - revize spalinových cest - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení. Pobočka Ústí nad Labem - adresa: Hrbovická 117/61, 400 01 Ústí nad Labem

Společnost SULO se zabývá výrobou a prodejem plastových odpadových nádob, košů a podzemních kontejnerů.

Služby: - počítačové sestavy - tiskárny - notebooky - spotřební materiál - počítačové sítě - servis - poradenství. Internetový obchod: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Výroba ocelových konstrukcí na zakázku.

Dodávka, prodej - průmyslové těsnění pro hydrauliku a pneumatiku - vodící kroužky a pásky manžety - hřídelové těsnění, gufera - tepelně izolační desky - pryžové profily, ucpávkové šňůry - speciální průmyslové oleje a maziva.